Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Sajtó: Luis Enrique: '2016-ban még jobbak szeretnénk lenni!'

2015. december 29. - fehertamas

20151229.pngAz edző megtartotta a szokásos meccs előtti sajtótájékoztatóját. Téma volt a januári átigazolási ablak, a 2015-ös év összességében és Aleix Vidal, illetve Arda Turan játékba állása is. 

Denis Suárez: Remek játékos, jól játszik. Lehetséges átigazolási célpont januárban. 

Sergi Guardiola esete (aláírt a Barca B-hez, majd a Twitter fiókján találtak korábbi posztokat, amiben Katalóniát szidalmazta és a Real Madridot éltette, ezért rögtön felbontották a szerződését): Megesik az ilyen, történt már meg hasonló eset más klubbal is idén. A játékosoknak oda kell figyelnie arra, hogy miket közölnek a közösségi oldalakon. 

Arda Turan és Aleix Vidal: Már nagyon várják hogy pályára léphessenek és segíthessék a csapatot. Nem játszottak hat hónapig, de így is fontos szerepet szánunk nekik. 

Távozó játékosok januárban: Előfordulhat, hogy lesz aki távozik. Az is lehetséges, hogy valaki azért távozik, hogy jöhessen a helyére valaki más. 

A Real Madrid érdeklődése Neymarral kapcsolatban: Csak a tipikus átigazolási pletyka, nem kommentálnám. 

Real Betis: Fontos meccs, fontos megszerezni a pontokat ellenük. 

A 2015-ös év: Történelmet írt a csapat, ezt már senki nem veszi el tőlük. A 2016-os évben azonban még jobbak szeretnénk lenni, tervezünk megerősíteni a csapatot fontos játékosokkal. 

süti beállítások módosítása