Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Visszatér a spanyol válogatott

Öten képviselik a Barcát

2016. szeptember 30. - fehertamas

Október elején újabb két mérkőzést játszik a spanyol nemzeti válogatott a 2018-as világbajnoki-selejtezősorozat keretében. Julien Lopetegui már nyilvánosságra is hozta az utazó keretet, amelyben 5 játékos képviseli a Barcelonát.

Tovább

Értékelő: Borussia Mönchengladbach - Barcelona: 1-2

Turanék csereként mentették meg a meccset

Az idei BL második csoportmeccsén a német Gladbach fogadta a Barcelonát. Kiemelkedő teljesítmények hazai oldalon, rossz mutatók a Barçánál, de végül is sikerült elhozni a három pontot Luis Enrique játékosainak, hála a változtatásoknak a második félidőben. 

Tovább

BL: Borussia Mönchengladbach - Barcelona: 1-2

A Borussia Mönchengladbach vendégeként lépett pályára a Barca az idei Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. A németek tisztesen helyt álltak a második félidő közepéig, amikor is a katalán gépezet kétszer is kimutatta foga fehérjét, ezzel megszerezte a győzelmet egy nagyon nehéz…

Tovább

Stegen hazatér: Borussia Mönchengladbach - FC Barcelona - előzetes

A 2016/17-es BL-kiírás 2. fordulójában a C csoportban ter Stegen nevelőegyesülete, a Mönchengladbach fogadja a Barçát a Borussia-Parkban. A 18 év, amelyet a német kapus eltöltött itt, nem múlhatott el nyom nélkül, így minden bizonnyal ez egy érzelemdús összecsapás lesz számára, de nem csak emiatt…

Tovább

Barça kontra német csapatok

Klubunk szerdán Mönchengladbachba látogat a Bajnokok Ligája csoportkör második fordulójában, ahol ter Stegen farkasszemet néz nevelőegyesületével. Ez alkalommal egy rövid kis visszatekintővel szolgálunk, miként szerepelt a csapat német klubok ellen az európai színpadon az elmúlt 20 évben.

Tovább

Fordulófigyelő: megint botlott a Real, 1 pontra jött fel a Barça

A Barca nem erőltette meg magát, ám így is kiütéssel nyert, az Atletico Madrid otthon kiszenvedte, a Real Madridnak azonban nem sikerült begyűjteni mind a három pontot a Spanyol Bajnokság hatodik fordulójában. Az eddigi második Sevilla is bukott, így változás állt be az élmezőnyben. Részletek a…

Tovább

A mellőzött katalán és az akarnok

Az idei és a tavalyi szezon egyik legrejtélyesebb és leginkább pikáns történése a Barcelonánál kétségkívül a Luis Enrique és Aleix Vidal közti hercehurca. Ennek a történetnek az okait, következményeit igyekszem feltárni.

Tovább

Értékelő: Sporting Gijón - Barcelona: 0-5

A Messit nélkülöző címvédő izgalommentes meccsen múlta felül az asztúriai ellenfelet. A két csapat között nagy volt a különbség, ahogyan azt az eredmény is mutatja. A vendégek igazából meg sem erőltették magukat.

Tovább

Sporting Gijón - Barcelona: 0-5

A spanyol bajnokság hatodik fordulójában az Abelardo irányította Sporting Gijón fogadta a Barçát, kik egy viszonylag tartalékos felállással is képesek voltak nagyarányú győzelmet aratni az egyébként szervezett és jól védekező asztúriai csapat felett. 

Tovább

Személyes ügy: Sporting Gijón - Barcelona előzetes

A hétvégén a Barça Asztúriában tesz látogatást, egészen pontosan Gijónban, Luis Enrique szülővárosában. Akármilyen szép is az elképzelés, nyilvánvalóan nem Lucho mamáját nézik meg a srácok, hanem a Sportinggal mérkőznek meg a három pontért. Előzetes a tovább mögött! 

Tovább
süti beállítások módosítása