Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Játékosradar: március 23-i meccsek eredményei

2017. március 24. - fcblaurie

Március 23-án, csütörtökön négy Barcelona-játékos lépett pályára hazája válogatottjában. A végeredményekért kattints!

Tovább

Játékosradar: Válogatott meccsek időpontjai

Elkezdődött a válogatott meccsek időszaka vb-selejtezőkkel és felkészülési mérkőzésekkel. A Barcelonából összesen 15 játékost hívtak be nemzetük válogatottjába. A cikkben megtaláljátok az összes meccs időpontját!

Tovább

Értékelő: Barcelona 4-2 Valencia

A katalánok odahaza látták vendégül a Valencia csapatát a hétvégén és egy eseménydús meccsen, végül 4-2-re diadalmaskodtak a hazaiak.

Tovább

Előzetes: Barcelona - Valencia

Munir és Montoya visszatér

A válogatott szünet előtt a Munir és Montoya fémjelezte Valenciát fogadjuk, az előző fordulóban elszenvedett Depor elleni vereség és a Real Madrid Bilbaóban aratott győzelme miatt a 3 pont kötelező. Hangolódj blogunkkal!

Tovább

Mi várható a nyári átigazolási piacon?

Olaszosítás Katalóniában?

Bár még csak március közepe, egyre több a találgatás a nyári érkezőkkel és távozókkal kapcsolatban, az edzőkérdés pedig rádob erre egy lapáttal. Összegyűjtöttük a hiányposztokat és a lehetséges érkezőket.

Tovább

Megújult a kommentelés a blogon!

Blogunk kommentrendszerét megújítottuk, így immár a Disquson keresztül kommunikálhattok velünk vagy más olvasókkal. A használatáról és az előnyeiről a cikkben olvashattok.

Tovább

Előzetes: Deportivo - Barcelona

A szerdai csoda után újra pályán a csapat, méghozzá Galíciában. Nem volt sok idő az ünneplésre, hiszen a bajnokságban visszakaptuk a sanszot a címvédésre, így minden mérkőzésen a három pont a cél.

Tovább

Csalás, vagy irigység és fájdalom?

A Barcelona szerda este történelmi fordítást hajtott végre, ez pedig természetesen megosztotta a világot. Vannak akik a fordítást élményként, és csodaként kezelik, és vannak akik a bíróra mutogatnak, az UEFA-t okolják, vagy szimplán bundának nevezik a történteket.

Tovább

Értékelő: Barcelona 6-1 PSG

Csodát láthatott a Camp Nou közönsége: a Barcelona véghezvitte a lehetetlent, a 0-4-es párizsi zakó után fordítani tudott, 6-5-ös összesítéssel bejutva a BL legjobb 8 csapata közé.

Tovább

Suárez: "Ha van csapat, amelyik tud négyet lőni, azok mi vagyunk."

Luis Suárez és Luis Enrique ma sajtótájékoztatót tartott a holnapi PSG elleni visszavágó előtt, beszéltek a holnapi mérkőzésről, esélyekről, tervekről, és üzentek a szurkolóknak is. Részletek a cikkben!

Tovább
süti beállítások módosítása