Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Értékelő: Betis 1-1 Barcelona

2017. január 29. - fcblaurie

Gyenge meccset játszva végül 1 pontot sikerült elhoznia a Barcelonának a Benito Villamarínból. A játékosok értékelése a cikkben!

Tovább

Mix Zóna: A főszereplők szavai a perdöntő eseményekről

A Real Betis elleni döntetlen után megszólalt a gólszerző Luis Suárez, Aleix Vidal és Lucho mester is. A fontosabb kulcsmondatok a cikkben!

Tovább

Előzetes: Betis - Barcelona

Ma délben a Barça Sevillában lép pályára, az ellenfél a Betis csapata lesz. Egy esetleges győzelemmel a címvédő visszatérhetne a tabella élére.

Tovább

Értékelő: Barcelona 5-2 Real Sociedad

Irány az elődöntő! A Spanyol Királykupa negyeddöntőjének második mérkőzésén ötöt gurított a Barça a Sociedad csapatának, lássuk az egyéni értékeléseket!

Tovább

Előzetes: Barcelona - Real Sociedad

Tét az elődöntő

Egy gólos előnnyel, jó formában várhatjuk a Király-kupa negyeddöntő hazai visszavágóját a Real Sociedad ellen. Zsinórban hetedszer juthat négy közé a csapat, hangolódj a HúngaroBarçával!

Tovább

Értékelő: Eibar 0-4 Barcelona

A kezdeti nehézségek után végül egy négyest vágott a Barcelona idegenben az Eibar csapatának. A játékosok értékelése a cikkben!

Tovább

Előzetes: Eibar - Barcelona

A Spanyol bajnokság 19. fordulójában a Barcelona baszkföldre látogat, az Eibar otthonába, ahol – mivel már korábban jelentős hátrányt halmozott fel – muszáj lesz megszereznie a három pontot. 

Tovább

Értékelő: Real Sociedad 0-1 Barcelona

2007 – Ekkor nyertünk utoljára az Anoétában. Az „átok” végre megtört, és 10 év után ismét diadalmaskodott a csapat San Sebastiánban! A játékosok értékelése a cikkben.

Tovább

Előzetes: Real Sociedad - Barcelona

Minden sorozat megszakad egyszer

A hétvégi gála után jön a mumus, a Real Sociedad otthonába látogat a Barça a Király-kupa negyeddöntőjének odavágóján. A HúngaroBarça felvezetője a cikkben.

Tovább

Guardiola és a nyomában loholó kritikusok - kommentár

Nyerhetett mindent Spanyolországban, költözhetett Németországba, vállalhatott munkát Angliában, egy dolog nem változott: mindenhol megtalálták a negatív kritikák. Ettől függetlenül Pep Guardiola korunk egyik legnagyobb edzője, kiemelkedő taktikus, a célfutball legnagyobb ellensége, a kreatív, szép…

Tovább
süti beállítások módosítása