Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Előzetes: Eibar - Barcelona

2017. január 22. - fehertamas

das.pngA Spanyol bajnokság 19. fordulójában a Barcelona baszkföldre látogat, az Eibar otthonába, ahol – mivel már korábban jelentős hátrányt halmozott fel – muszáj lesz megszereznie a három pontot. 

Igazából el sem kellett volna utazni Baszkföldről szerda este, hiszen most megint ott lesz jelenése a Barçának, méghozzá három fontos pontért. A katalánok harmadik helyen csücsülnek és muszáj lesz felzárkózniuk a második Sevilla és az első Real Madrid mögé. 

A Barça két fontos embere nélkül utazott: Iniestára és Mascheranóra sem számíthatnak az Eibar ellen, de talán most nem is olyan jelentős a hiányuk: elméletileg nélkülük is illene legyőzni a kilencedik helyet elfoglaló baszkok ellen. 

Olyannyira, hogy ez a bajnoki lehetőséget adhat Luis Enriquének komolyabb pihentetésre, Paco Alcacer és Aleix Vidal is könnyedén a kezdőben találhatja magát. 

Eddig a Barcelona mindössze kétszer látogatta meg az Ipururát, az Eibar stadionját, mindkétszer nyertek: tavaly 0-2-re, tavaly előtt 0-4-re. Reméljük, most is hasonló lesz a mérkőzés kimenetele. | Fehér Tamás

Mérkőzés időpontja: 2017. 01. 22. (vasárnap), 20:45
TV: Sport1

süti beállítások módosítása