Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Luis Enrique: „Remek lehetőség lesz, hogy bebiztosítsuk a továbbjutást.”

2016. október 31. - HairG

A Manchester City elleni BL-csoportmeccs előtt Rakitić után Luis Enrique is megtartotta a szokásos sajtótájékoztatót. Volt szó a sérülésekről, Guardioláról, Agüeróról, illetve Arda állapotáról, és természetesen az angolok elleni találkozóról is. A teljes sajtótájékoztató a cikkben!

Tovább

Rakitić: „Nagyszerű lenne első helyen végezni a csoportban.”

Ivan Rakitić sajtótájékoztatót tartott a keddi Manchester City elleni meccs előtt, beszélt a holnapi mérkőzésről, Agüeróról, a Barça sebezhetetlenségéről, Iniesta pótlásáról és arról, ki miatt választotta a 4-es mezt. Részletek a cikkben!

Tovább

Messi: „Egy csapat vagyunk, közösen küzdünk meg a sikerekért.”

Interjú az angol 'The Sun'-nak

Lionel Messi hosszú idő után nyilatkozott angol médiumnak, ezúttal a 'The Sun'-nak sikerült interjút készíteni az argentin aranylabdással. Beszélt Lucho és Pep Barçája, valamint Suárez és Agüero közti különbségekről, a Cityről, a Barça titkáról és Neymarról is. Interjú a tovább után.

Tovább

A Barcelona rendelkezik jelenleg a legnagyobb büdzsével a futball világában

Az FC Barcelona szavazásra jogosult tagjai egy gyűlés keretében elfogadták a klub költségvetését a 2016/17-es szezonra, ami 695 millió euróra rúg.

Tovább

Robert Fernández nyilatkozata az új játékosokról

A csapat sportigazgatója, Robert Fernández kommentálta a nyári szerzeményeket az FC Barcelona hivatalos ülésén.

Tovább

Alba és Piqué is kihagyja a Man. City elleni mérkőzést

Luis Enrique nyilvánosságra hozta a Manchesterbe utazó keretét, kedd este a City fogadja a katalán alakulatot.

Tovább

Mix Zóna: Luis Enrique szavai a Granada elleni szűkös győzelem után

A szombati mérkőzést követően a mix zónában nyilatkozó Luis Enrique szót ejtett többek között Iniestáról és a Granada elleni teljesítményről is. Bővebben a cikkben!

Tovább

Értékelő: Barcelona - Granada: 1-0

Megszerezte a három pontot az 1500. Camp Nouban játszott mérkőzésén az FC Barcelona, a pályán mutatott játék azonban finoman szólva sem volt meggyőző.

Tovább

Előzetes: Barcelona - Granada

A címvédő a sereghajtó ellen

Elérkezett a spanyol bajnokság 10. fordulója, ahol a bajnoki címvédő Barcelona egy jubileumi találkozón hazai pályán fogadja a sereghajtó Granada csapatát, ma rendezik ugyanis az 1500. mérkőzést a Camp Nouban. A vendégek mindössze 3 ponttal szerénykednek a tabella alján, de a sok hiányzó és a…

Tovább

Luis Enrique: „Az embereket idegesíti, ha mindig ugyanazok nyernek.”

Az edző megtartotta a szokásos meccs előtti sajtótájékoztatóját. Téma volt a Granada elleni taktika, Arda és Iniesta sérülése és a Barça Fair Play-díja, ezenkívül szót ejtett Javier Tebasról és Paco Alcácerről is.

Tovább
süti beállítások módosítása