Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Robert Fernández nyilatkozata az új játékosokról

2016. október 31. - azulgrana98

21212.png

A csapat sportigazgatója, Robert Fernández kommentálta a nyári szerzeményeket az FC Barcelona hivatalos ülésén.

Jasper Cillessen

Nem tarthattuk meg Claudio Bravót, ezért kellett keresnünk egy olyan játékost, aki beleillik a klub filozófiájába, és lábbal jól bánik a labdával. Jasper megfelel ezeknek.

Samuel Umtiti

A hátvédkérdés mindig is bonyolult volt. Már figyeltük őt egy ideje és tudtuk, hogy lépnünk kell. Technikailag jól képzett játékos, magabiztosan játszik a fiatal kora ellenére. Jól kijövünk vele, folyamatosan fejlődik.

Lucas Digne

Adriano távozása után keresnünk kellett egy balhátvédet, aki segíthet pótolni Jordi Albát. Olyat, aki képes segíteni a támadásokat, minőséget képvisel. Lucas remek játékos, sokat várunk tőle.

Denis Suárez

Ismeritek őt. Nyitottnak kell lennünk a kölcsönvételi ajánlatokra, ha egy B-csapatból érkező játékos nem kap elég játékpercet. Ő egy jó példa erre, több pozícióban is bevethető. Sokat fejlődhet a jövőben.

André Gomes

Sokat várunk tőle, fiatal, tehetséges, sokat fog segíteni nekünk a jövőben, de időre van szüksége. Ahogy az ő példája is mutatja, fiatal játékosokat keresünk.

Paco Alcácer

A híres negyedik támadó. Sokat adhat a játékunkhoz, de még nem jött el a pillanata. Mindig is mondtam neki, hogy nagyon nehéz a Barcelona játékosának lenni, a felkészültség elengedhetetlen. Meg vagyok győződve, sokat fog segíteni a klubnak, függetlenül attól, hogy csere vagy kezdő lesz. 

süti beállítások módosítása