Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Értékelő: Real Sociedad 1-1 Barcelona

2016. november 28. - fehertamas

Ha így játszunk, nem leszünk bajnokok! - mondta Piqué a meccs utáni nyilatkozatában, és ezzel a megállapítással alighanem minden culé egyet ért. A Real Sociedad elleni tegnapi bajnoki mérkőzésen olyan fordult elő, ami azért nem túl gyakran a spanyol bajnokságban: a Barcelonát szinte minden…

Tovább

Előzetes: Real Sociedad - Barcelona

A mumus elleni kötelező.

Nincs megállás a spanyol bajnokságban, az El Clásico előtti fordulóban San Sebastiánba utazunk, ahol utoljára 9 éve, 2007-ben sikerült nyerni. Ezúttal még fontosabb lenne a győzelem, mert a Real Madrid nyert tegnap, így a hátrány már 7 pont, a következő fordulóban pedig jön a mindig háromesélyes El…

Tovább

Piros fenyegetés a Clásico előtt

Kiélezett a versenyfutás a nagyok között a spanyol bajnokságban, miközben a „kisebb” csapatok, mint a Valencia, a Villarreal, a Real Sociedad vagy a Sevilla is árgus szemekkel figyel és arra vár, mikor lepheti meg az óriástriót. Ilyen körülmények között nagyon fontos a minden spanyol szezon…

Tovább

Larsson lemondott vezetőedzői posztjáról!

Azonnali hatállyal felbontotta szerződését klubjával a vezetőedzőként dolgozó Henrik Larsson!

Tovább

Értékelő: Celtic 0-2 Barcelona

Skócia, szeles idő, őrjöngő tömeg, harcias hangulat, mínusz 1 Celsius-fok; Messi haja még mindig tart. 0-2, csoportelsőség pipa!

Tovább

Előzetes: Celtic - Barcelona

Cél a továbbjutás

A hétvégi Málaga elleni pontvesztés után, visszatér a Bajnokok-Ligája. Az ellenfél az odavágón 7-0-ra kiütött Celtic, a helyszín Glasgow, a tét pedig a továbbjutás. Az előzetesben megvizsgáljuk a két csapat formáját, esélyeket elemzünk, valamint megszólal Luis Enrique és Brendan Rodgers is. 

Tovább

Sorsdöntő két hét

A Barça versenynaptárában a váratlan Málaga elleni hazai botlás után és az El Clásico előtt, három különböző sorozatban három idegenbeli meccs következik, mindössze egy hét leforgása alatt.

Tovább

Értékelő: Barça 0-0 Málaga

Gól nélküli döntetlen született az andalúzok elleni hazai mérkőzésen, így ismét elhullajtott két pontot a címvédő.

Tovább

Előzetes: Barcelona - Málaga

Esély az előzésre.

A válogatott szünet után visszatér a spanyol bajnokság, a helyszín ezúttal a Camp Nou, a vendég pedig Juande Ramos Málagája lesz. Kattintás után a cikkben kereteket, formákat elemzünk, esélyeket latolgatunk és az edzők is megszólalnak.

Tovább

A klub többi szekciója

A Barcelona azért is több, mint egy klub, mert rengeteg sportban van a legjobbak között. Ebben a cikkben most kitekintünk szeretett egyesületünk többi csapatának a jelenlegi helyzetére.

Tovább
süti beállítások módosítása