Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Luis Enrique: „Az embereket idegesíti, ha mindig ugyanazok nyernek.”

2016. október 28. - granculé

sajtotajekoztato_10.png

Az edző megtartotta a szokásos meccs előtti sajtótájékoztatóját. Téma volt a Granada elleni taktika, Arda és Iniesta sérülése és a Barça Fair Play-díja, ezenkívül szót ejtett Javier Tebasról és Paco Alcácerről is.

A Granada elleni meccsről: „Az edzőváltás miatt kevesebb időnk volt feltérképezni a Granadát, de mindegyik meccsükön fegyelmezetten visszazárva védekeztek. Megpróbáljuk birtokolni a labdát és helyzeteket kialakítani annak érdekében, hogy ne kerüljünk bonyodalmakba.”

Tebasról, a La Liga-elnökéről [Tebas kritizálta a színészkedő Barça-játékosokat a Valencia elleni meccsen történt vizes palackos incidens után. A klub azóta feljelentette Tebast a CAS-nál a nyilatkozata miatt.]: Semmit sem kívánok hozzáfűzni Tebas mondandójához, támogatom a klub álláspontját. Hozzászoktunk már a hasonló vitás helyzetekhez.”

A B-csapat játékosairól: „A B csapatból velünk edző játékosok lenyűgöztek, nagyon pozitív, hogy velük is számolhatok.”

A Barça Fair Play-díjáról: „Az a tény, hogy minden évben mi kapjuk a legkevesebb lapot és a Fair Play-díjat önmagáért beszél. Ideje most már a futballra fókuszálni.”

Ardáról: „Egy rúgást kapott a bokájára kedden és bár nem edzett, meglátjuk, hogy holnap játszhat -e.”

Iniestáról: „Nem hiszem, hogy Enzo Pérez szánt szándékkal okozott Iniestának sérülést, ez a futball velejárója. A helyettesítésére azt a játékost fogom választani, aki a legjobb a csapat számára.”

Alcácerről: Az egyetlen dolog ami hiányzik Alcácer játékából jelenleg az, hogy a hálóba juttassa a labdát, minden mást remekül old meg. Azt kérem tőle, hogy csináljon mindent ugyanígy, a gólok jönni fognak,”

Guardioláról: „Az embereket idegesíti, ha mindig ugyanazok nyernek, ezért a Guardiola elleni kritikák is mindig napirenden lesznek.”

süti beállítások módosítása