Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Előzetes: Barcelona - Valencia

Munir és Montoya visszatér

2017. március 19. - granculé

elozetes_36.png

A válogatott szünet előtt a Munir és Montoya fémjelezte Valenciát fogadjuk, az előző fordulóban elszenvedett Depor elleni vereség és a Real Madrid Bilbaóban aratott győzelme miatt a 3 pont kötelező. Hangolódj blogunkkal!

Ez az a párosítás, ahol bármi megtörténhet, főleg ha összevetjük a tavalyi 7-0 arányú győzelmet a kupa elődöntőn és az utolsó három valenciai vendégszereplést amiből kétszer győztesen kerültek ki. Messi azonban szereti az aktuális ellenfelet, már 19 gólnál jár ellenük, beleértve az októberi utolsó perces büntetőt is, ami után emlékezetes botrány alakult ki a Mestallában.

Luis Enrique is rávilágított, hogy a Valencia gyakran okot problémákat a  Barçának, a tabellán elfoglalt pozíció ebből a szempontból nem fontos. 

Voro, a Valencia menedzsere is a katalánokat méltatta, úgy látja, hogy gránátvörös-kékenél több olyan játékos is van, aki akkor is képes meccseket eldönteni, ha a csapatnak egyébként nem megy. 

Masip, Arda és Mathieu edzői döntés, Aleix Vidal pedig sérülés miatt hiányzik a keretből. Neymar 100. góljára készül a Barcelona színeiben, és Rafinha is visszatér a csapatba. 

A vendégcsapatból hiányozni fog Rodrigo, Nani és Santi Mina is, de Mario Suarez játéka is erősen kérdéses. Ott lesz viszont Montoya és Munir, akiket jól ismerhet a Camp Nou közönsége. 

A Barcelonának múlt héten a Riazorban egy 19 meccses veretlenségi sorozata szakadt meg, míg a Valencia az utolsó 10 idegenbeli bajnokijából csak egyszer tudott diadalmaskodni.

Keret: ter Stegen, Cillessen - Roberto, Piqué, Mascherano, Umtiti, Digne, Alba - Busquets, Rakitić, Denis, Rafinha, Iniesta, Gomes  - Messi, Suárez, Neymar, Alcácer.

Várható kezdők:

Barcelona: ter Stegen - Mascherano, Piqué, Umtiti - Busquets, Rakitić, Iniesta - Messi - Rafinha, Suárez, Neymar

Valencia: Diego Alves - Montoya, Garay, Mangala, Gayá - Enzo Pérez, Parejo - Cancelo, Soler, Orellana - Zaza

TV: Sport1
Időpont: 2017. 03. 19., 20:45
Játékvezető: Hernández Hernández
Helyszín: Camp Nou

GALÉRIA: A meccs előtti utolsó edzés

süti beállítások módosítása