Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Messi: „Egy csapat vagyunk, közösen küzdünk meg a sikerekért.”

Interjú az angol 'The Sun'-nak

2016. október 31. - granculé

interju.png

Lionel Messi hosszú idő után nyilatkozott angol médiumnak, ezúttal a 'The Sun'-nak sikerült interjút készíteni az argentin aranylabdással. Beszélt Lucho és Pep Barçája, valamint Suárez és Agüero közti különbségekről, a Cityről, a Barça titkáról és Neymarról is. Interjú a tovább után.

Luis Enrique és Pep Guardiola Barcelonája közti különbségről

Minden edző máshogy nyúl a rendszerhez, de nem vettünk észre jelentős változást. Luchóval egy picit agresszívabban támadunk, míg Peppel kevesebbet kontráztunk.

A 2009-es BL-döntőről (FC Barcelona - Manchester United 2:0)

Volt néhány olyan nagy mérkőzésünk, amikor olyan szinten játszottunk, hogy az ellenfél bármit csinált, nem tudott ártani nekünk. A 2009-es BL-döntő Rómában egy ilyen volt, szinte tökéletes meccset játszottunk.

kepernyofoto_2016-10-31_14_53_04.png

Suárez és Agüero közti különbségről

Kun egy egyszerű és laza srác, egy nagyszerű barát és az egyik legjobb csatár, akárcsak Luis. Különböző a stílusuk, de mindketten képesek meccseket eldönteni.

A Cityről

A City egy kiváló csapat. Mindig is jók voltak, amikor az elmúlt években találkoztunk velük, de most Peppel még erősebbek lesznek.

A Barça titkáról

 “Egy csapat vagyunk, közösen küzdünk meg a sikerekért. Senki sem gondolja többnek magát a másiknál. Mindig az összjátékra törekszünk és a gólokat is együtt ünnepeljük meg.

Neymarról

 Ney is nagyon közel áll hozzánk, csodáljuk őt. Hihetetlen vidám személyiség, nagyon jól kijövünk.

süti beállítások módosítása