Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Előzetes: Barcelona - Real Sociedad

Tét az elődöntő

2017. január 26. - granculé

elozetes_27.png

Egy gólos előnnyel, jó formában várhatjuk a Király-kupa negyeddöntő hazai visszavágóját a Real Sociedad ellen. Zsinórban hetedszer juthat négy közé a csapat, hangolódj a HúngaroBarçával!

A múlt heti átoktörés volt a két csapat hatodik összecsapása a kupában, korábban három győztes döntő és egy sikeresen megvívott elődöntő párharc alkalmával mérkőztek meg a felek. Most a minimális előny birtokában a katalánok joggal bízhatnak a zsinórban hetedik Copa del Rey-elődöntő elérésében.

A hétvégi bajnoki után visszatér Mascherano, valamint ahogy megszokhattuk a kupameccseken, ter Stegen helyett Masip került a keretbe. Busquets, Iniesta és Rafinha továbbra is sérült.

Eusebio Sacristán motivált és magabiztos, meggyőződése, hogy nyerhetnek a Camp Nouban. Luis Enriquének a legnagyobb fejtörést Iniesta és Busquets pótlása okozza, de mint említette, több lehetősége is van erre.

A hétvégén mindkét csapat begyűjtötte a három pontot, mi az Eibar (0–4), a Sociedad pedig a tegnap a Real Madridot búcsúztató Celta Vigo otthonában nyert (0–1).

Keret: Cillessen, Masip - Vidal, Piqué, Mascherano, Umtiti, Mathieu, Digne, Alba - Rakitić, Sergi Roberto, Denis, Arda, Gomes - Messi, Neymar, Suárez, Alcácer

Várható kezdő: Cillessen - Vidal, Piqué, Mascherano, Alba - Sergi Roberto, Rakitić, Gomes - Messi, Suárez, Neymar

Mérkőzés időpontja: 2017. 01. 26. (csütörtök), 21:15
TV: DIGI Sport 1

süti beállítások módosítása