Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Megújult a kommentelés a blogon!

2017. március 13. - fcblaurie

sdsd.png

Blogunk kommentrendszerét megújítottuk, így immár a Disquson keresztül kommunikálhattok velünk vagy más olvasókkal. A használatáról és az előnyeiről a cikkben olvashattok.

Az utóbbi napokban észrevehettétek, hogy a blog kommentrendszere gyökeresen megváltozott, lecseréltük az eredeti, kizárólag Indapass-fiókkal használható blog.hu-s kommentelést egy sokkal jobb, sokkal modernebb és sokkal egyszerűbb rendszerre, amit úgy hívnak, hogy Disqus.

Valószínűleg sokan hallottatok már róla, az utóbbi években nagyon népszerűvé vált, olyannyira, hogy már több mint 3 millió weboldalon kommentelnek az emberek a Disquson keresztül.

A Disqus működése rendkívül egyszerű. Ha még soha nem használtad, akkor nincs más dolgod, mint megadni egy e-mail címet, egy jelszót és egy becenevet magadnak, és már hozzá is szólhatsz a cikkhez. Ha valamiért mégse akarsz regisztrálni a Disqusra, akkor még Facebook-kal, Twitterrel vagy Google-fiókoddal is csatlakozhatsz.

150112-0002.png

Előnye még, hogy a kommenteket ugyanúgy tudod lájkolni, mint pl. Facebookon, sőt, akár le is pontozhatod, ha az adott hozzászólás nem tetszik neked. Ezenkívül, a Disquson nem csak egymás alá írogat mindenki, hogy aztán teljesen átláthatatlan legyen az egész beszélgetés, hanem válaszolhatsz rögtön a hozzászólás alá, így az alatta fog megjelenni, pontosan ugyanúgy, ahogy az a Facebookon működik. És ami még jobb: képfájlokat is be tudsz rakni a cikk alá.

Próbáld ki te is az új kommentrendszert, és csevegj olvasótársaiddal!

süti beállítások módosítása