Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Előzetes: Deportivo - Barcelona

2017. március 12. - Blaugrana3

elozetes_35.png

A szerdai csoda után újra pályán a csapat, méghozzá Galíciában. Nem volt sok idő az ünneplésre, hiszen a bajnokságban visszakaptuk a sanszot a címvédésre, így minden mérkőzésen a három pont a cél.

A katalánok idegenbeli formája kifejezetten meggyőző, a gond sokkal inkább a Camp Nouban elkótyavetyélt pontokkal van. A Deportivo a bajnokság egyik leggyengébb csapata, de az edzőváltás óta kifejezetten javultak, és még mindig pontokra van szükségük a biztos bennmaradáshoz, így nehéz dolga lesz a csapatnak. A hét közben ők is pályán voltak, méghozzá a Betis ellen egy elmaradt bajnokin, ahol 1-1-re végződött a mérkőzés.

A márkőzést sérülés miatt Aleix Vidal és Mathieu mellett Neymar és Rafinha is kihagyja. Utóbbi két játékos valószínűleg csak pihentetés miatt. Messi és Piqué egy sárgára az eltiltástól, így nekik vigyázniuk kell, hiszen a Valencia a következő ellenfél, akik ellen kulcsfontosságú lesz a győzelem.

Meccskeret: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitić, Busquets, Denis, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti és Aleñá.

A Deportivóból négyen fognak hiányozni: Pedro Mosquera és a házi gólkirály, Florin Andone eltiltás, Sidnei és Guilherme pedig sérülés miatt.

Várható kezdőcsapatok:

Deportivo: Lux; Juanfran, Arribas, Albentosa, Luisinho; Bergantiños, Borges; Fajr, Çolak, Gil; Joselu.

Barcelona: Ter Stegen; Mascherano, Piqué, Umtiti; Busquets; Sergi Roberto, Messi, Iniesta; Denis, Suárez, Arda.

TV: Sport2
Időpont: 2017. 03. 12., 16:15
Játékvezető: Fernández Borbalán
Helyszín: Riazor

GALÉRIA: Utazás La Coruñába

süti beállítások módosítása