Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Visszatér a spanyol válogatott

Öten képviselik a Barcát

2016. szeptember 30. - fehertamas

asd.pngOktóber elején újabb két mérkőzést játszik a spanyol nemzeti válogatott a 2018-as világbajnoki-selejtezősorozat keretében. Julien Lopetegui már nyilvánosságra is hozta az utazó keretet, amelyben 5 játékos képviseli a Barcelonát.

2016.október 6-án, szerdán Olaszország fogadja Turinban a spanyolokat. Egy fordulóval a hátuk mögött mindkét nemzet 3 ponttal a zsebében várja a rangadót. Lopetegui alakulata még szeptember elején 8-0 arányban nyert Lichtenstein ellen, ahol Sergi Roberto is betalált.

Három nappal később, október 9-én Albániában van jelenése Iniestának és társainak, ahol remélhetőleg könnyed vendéggyőzelem születik.

A keretben a legkomolyabb változás, hogy visszatér Andrés Iniesta, aki Marco Asensiót váltja. Újfent Nacho pótolja a sérült Marc Bartrát, míg Paco Alcácer helyett ezúttal José Callejón kap esélyt a bizonyításra.

Spanyolország kerete Olaszország és Albánia ellen:
Pepe Reina, David de Gea, Sergio Rico, Nacho, Jordi Alba, Daniel Carvajal, Sergio Ramos, Gerard Piqué, Javier Martínez, Koke, Sergi Roberto, Saúl Ñíguez, Sergio Busquets, David Silva, Lucas Vázquez, Thiago, Andrés Iniesta, Isco, José Callejón, Vitolo, Álvaro Morata, Diego Costa, Nolito

| Csaba

süti beállítások módosítása