Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

„Új” hátvéd a kalapban: Andreas Christensen

2016. október 09. - azulgrana98

Az angol The Sun szerint a Barcelona egyre élénkebben érdeklődik a Chelsea védője, Andreas Christensen iránt, aki jelenleg a Borussia Mönchengladbachban szerepel kölcsönben.

Tovább

Távozási záradék Messi új szerződésében!

Habár az argentin nem szándékozik távozni a közeljövőben, már most szeretné bebiztosítani, hogy terveinek megfelelően hazájában fejezhesse be karrierjét.

Tovább

Játékosradar: sérültek, hiányzók

Játékosradar című rovatunkban a sérült és eltiltott játékosokkal, illetve további hiányzókkal foglalkozunk. Kattintás után megtudod, mikor térhet vissza Umtiti és Messi, miért nem hívták be a válogatottba Rakitićet és hogy miért kell vigyáznia a következő meccseken Suáreznek.

Tovább

Vigo ismét nem kegyelmezett! Celta Vigo-Barcelona: 4-3

A La Liga 7. fordulójában a Celta Vigo fogadta a Barcelonát. A hazaiak nehéz meccsen otthon tartották a három pontot. Nézzük meg egyénekre bontva, ki hogyan teljesített!

Tovább

Celta Vigo - FC Barcelona: 4-3

A tavalyi bajnokság folyamán négy gólt kapott a katalán gárda a Balaídosban, a történelem pedig megismételte magát. A La Liga hetedik fordulójában a Celta Vigo ellen játszott a Barcelona és hiába küzdött nagyot a második félidőben, szerzett pont nélkül és rossz szájízzel volt kénytelen elhagyni…

Tovább
süti beállítások módosítása