Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Összefoglaló: Barcelona - Bate: 3-0

2015. november 05. - fehertamas

osszefoglalo.pngA Bajnokok Ligája aktuális fordulójában a fehérorosz bajnok BATE Borisov látogatott a Camp Nouba. A hazaiak viszonylag könnyű mérkőzésen gyűjtötték be a három pontot ellenük, Neymar és Suárez góljaival. Rövid összefoglalóért és videóért kattints a tovább gombra! 

Három pont, három gól. A Barcelona Neymar és Suárez villanásaival ott van a nyolcaddöntőben. A néhány helyen felforgatott kezdővel kiálló katalánok végig domináltak a BATE Borisov alakulatával szemben, akik éppen annyit tettek meg, amennyi erejükből telt: végig védekezve állták a sarat.

Luis Enrique csapata megmutatta, hogy a kevés terület és masszív bekkelés ellenére is tud gólokat szerezni, a Messi hiányában is varázslatos Neymar-Suárez duó megosztották egymás között a három találatot, 2-1 arányban. A középpályán Busquets folytatta zseniális formáját, a védelemben pedig két kulcsember is pihenőt kaphatott: Alba és Piqué nézték végig a kispadról a győzelmet.

A csoportelsőséget november 24-én biztosíthatja be a Barça az AS Roma ellen, ahol egy döntetlen is elég lesz.

Az est nem volt felhőtlen, hiszen Ivan Rakitić megsérült, egyelőre még nem tisztázott, mennyit kell kihagynia, annyi biztos, hogy a Villarreal ellen nem játszhat a hétvégén.

süti beállítások módosítása