Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Előzetes: Barcelona - Athletic Bilbao

2017. február 04. - Blaugrana3

sad.pngA kupa után a bajnokságban is találkozunk a baszkokkal. Nem lesz könnyű mérkőzés, de kötelező a győzelem. A Barcelona jelenleg 42 ponttal áll, és 4 pont a hátránya a Real Madridhoz képest. Ráadásul a királyiak egy mérkőzéssel kevesebbek játszottak, így egy esetleges betlivel akár el is úszhat a bajnoki címvédés reménye.

A Bilbao jelenleg hetedik, 32 ponttal, és mivel idén a hetedik helyért nem jár EL-indulás (mivel a Celta vagy az Alavés bejut a kupadöntőbe), ezért minden pontért megfognak harcolni Valverde fiai, hogy utolérjék a Villarrealt. Pláne most, mivel a sárga tengeralattjáró a Sevillához látogat, így a Bilbao akár előzhet is.

Iniestát biztosan nem láthatjuk, míg Busquets valószínűleg visszatér a kezdőbe. A Bilbaónak Sabin Merinót, és Arrizabalagát kell nélkülöznie. Utóbbi valószínűleg Iraizoz fogja helyettesíteni a kapuban.

Várható kezdőcsapatok: FC Barcelona: Ter Stegen; Vidal, Mascherano, Piqué, Digne; Denis, Busquets, Gomes; Messi, Suárez, Neymar.

Athletic Bilbao: Iraizoz; De Marcos, Laporte, Bóveda, Balenziaga; Benat, San José; Williams, Raúl García, Muniaín; Aduriz.

A találkozó szombaton (2017.02.04), 16:15-kor veszi kezdetét. A Sport 2 közvetíti élőben. 

Omar

süti beállítások módosítása