Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Rakitić: "A szívembe zártam a Sevillát, de nyerni akarok vasárnap!"

2016. május 21. - fcblaurie

sajtotajekoztato_5.pngIvan Rakitić is sajtótájékoztatót tartott a vasárnapi Spanyol Kupa döntő előtt, beszélt a szezonról, a BL-ről, a szurkolókról és a döntőről.

Sevilla elleni kupadöntő: Csodálatos lenne két trófeával befejezni a szezont. Félreteszem a szívem sevillai részét, és küzdeni fogok a Barça győzelméért!

Sok erőt adhat nekik az Európa Liga-győzelem. A legfontosabb, hogy koncentráltak és 100%-osan felkészültek legyünk.

Ismerve a Sevillát és az edzőjüket, nagyon nehéz meccsre számítok. Emery a meccsek minden apró eshetőségeire felkészül.

Ha gólt szerzek, nem fogom megünnepelni. Tisztelem a Sevillát, örökké a szívembe zártam őket, de nyerni akarok vasárnap.

Mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy elkerüljük azt, ami az Európai Szuperkupában történt.

Az idei szezon: Fantasztikus szezonon leszünk túl pár nap múlva, és a Kupa megnyeresével szeretnénk lezárni.

Bajnokok Ligája: Idén is meg szerettük volna nyerni a BL-t, de ez már nem lehetséges, viszont legalább már megvan a következő szezon egyik fő célkitűzése.

Még nem tudom, nézni fogom-e a BL-döntőt. A legjobbakat kívánom Modrićnak, szeretném, hogy minden meccsen 5 gólt lőjön, azt viszont nem akarom, hogy az ő csapata nyerjen.

Halilović: Azt tanácsolom neki, hogy folytassa így tovább, jó szezont futott a Sportinggal, és a csapattársai is jó véleménnyel vannak róla, ami nagyon fontos.

Luis Enrique: Nagyon jó edzőnek tartom, sosem hagy bennünk kétségeket. Luis Enrique folyamatosan bizalmat és nyugalmat sugároz felénk, ami rendkívül nehéz egy ilyen nagy csapatnál.

Szurkolók: Meg szeretnénk köszönni a drukkereknek, hogy ennyien eljöttek a vasárnapi buszos parádéra, óriási élmény volt. Ez volt a szezon legszebb pillanata számomra.

süti beállítások módosítása