Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Galéria: A Dupla ünneplése - búcsú a szezontól

2016. május 24. - fehertamas

doblete.pngA Király-kupa győzelmet követően a Barcelona csapata a Camp Nouban is megünnepelte a sikert, bemutatta az idén szerzett trófeákat és elköszönt a szezontól és a szurkolóktól. A csapatkapitány Iniesta, az edző Luis Enrique, Piqué, Dani Alves, Neymar és Mascherano szóltak a közönséghez. A tovább mögött elolvashatod, hogy mit mondtak, illetve megnézheted a legjobb képeket az estéről. 

A madridi kupadöntő egyik legjobbja kezdte, a Sevilla játékosok közt sokszor mint kés a vajon áthaladó Andrés Iniesta, miután üdvözölte a közönséget, azt mondta: "Sikeres szezont jártunk, megint több trófeát is hoztunk nektek. Ez azonban nem azt jelenti, hogy megelégszünk magunkkal... Még többet akarunk nyerni, történelmet akarunk írni, itt leszünk jövőre is!"

Messi, Suárez, Rafinha, Vermaelen és Arda nem tudtak megjelenni. Suárez már megkezdte a rehabilitációját sérülését követően, hogy a Copa Americán szerepelhessen, Messi pedig 38 fokos lázzal érkezett a Camp Nouba, részt is akart venni az ünneplésen, de az orvosok hazaküldték. A többiek már elutaztak a válogatottjukhoz. 

A csapatkapitány után Luis Enrique lépett elő, a Camp Nou pedig egyöntetűen nevének skandálásába kezdett. Meg is érdemli az edző, aki a következőket mondta: "Hosszú volt ez a szezon, nehéz, de ilyen elszánt játékosokkal, stábbal, nem csoda, hogy jól végeztünk a szezon végére. Hatalmas köszönet jár a szurkolóknak, még emlékszem a Valencia elleni vereségre, az egyik legrosszabb pillanatra. Akkor is támogattatok minket, hát most élvezzétek ki a sikert!" 

doblet.png

Nincsen ünneplés Piqué nélkül, a kupadöntőben hősiesen helyt álló védő a szurkolóknak mondta a következőket: "Szeretném megköszönni nektek az egész szezon alatt tartó segítségért, ahogy a mester mondta, nehéz szezon volt. Itt az ideje az ünneplésnek, de előtte még megjegyezném: amikor 10 ember ellen játszunk, mindig elővesznek minket, hogy mindig könnyű dolgunk van... most mi játszottunk 10 emberrel és mi történt? Nyertünk, megint!"

Alves elsősorban Xavinak köszönte meg, hogy átadta neki a mezszámát, kiemelte, hogy igyekszik úgy játszani, hogy méltó legyen rá jövőre is. Brazilt brazil követett, Neymar szólt: "Nagy megtiszteltetés itt játszani, megosztani a trófeákat veletek! Nagyon boldog vagyok a Barcánál!" Végül Mascherano kapta meg a mikrofont, aki annyit mondott: "Remélem a következő idény is legalább ilyen jó lesz mint ez, ami nehéz volt, de végül is célba értünk!"

süti beállítások módosítása