Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Iniesta: "Úgy éreztem oda kell mennem Ardához, hogy megvigasztaljam!"

A spanyol középpályás védelmébe vette Turant a meccs után

2016. június 18. - fehertamas

turaniesta.pngAz EB 2016 "D" betűvel jelzett csoportjának második meccse Törökország és Spanyolország között. A La Roja soraiban természetesen ott volt négy Barcás játékos, ám a másik oldalon is rúgta a bőrt olyan játékos aki a klubszezonban gránátvörös-kéket ölt. Arda Turan számára azonban nem volt kellemes a tegnapi este, hiszen a spanyolok 3-0-ára győzték le őket, ezzel biztossá vált kiesésük.

Andrés Iniesta néhány Barcelonás csapattársával karöltve gálánsan viselkedett: a mérkőzés után odament klubbéli csapattársához, hogy némileg megvigasztalja őt. 

Turan tegnapi estéje nagyon rosszul sült el. Nem elég, hogy a török nem tudott túl sokat hozzátenni kieső csapata játékához tegnap, még a saját szurkolói is kifütyülték. A másik oldalon Iniesta, kit két meccsből kétszer választottak a meccs emberének a tornán, félretette örömét és egyből odament Ardához, hogy segítsen neki átvészelni a kellemetlen pillanatokat, majd Jordi Alba, Sergio Busquets és Gerard Piqué követték. 

"Nagyon nehéz lehet azt hallani, hogy a saját szurkolóid fütyülnek ki. Arda nem érdemli ezt, hiszen ő egy top játékos és magas minőséget képvisel. Odamentem hozzá a meccs után és próbáltam megvigasztalni és a legjobbakat kívántam. Ez a dolgom, ő a barátom." - mondta Iniesta, miután a meccs után megkérdezték. 

süti beállítások módosítása