Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Messi három hét pihenőre kényszerül

2016. szeptember 22. - fehertamas

messinjury.pngAz argentin zsenit az Atlético Madrid elleni bajnoki második félidejében kellett lehozni a pályáról, miután jelezte, hogy nem tudja folytatni a mérkőzést. Az elmúlt hetekben nem ez az első ilyen eset, most a hivatalos diagnózis is megvan, illetve hogy mennyit és melyik meccseket kell kihagynia. 

A tegnapi meccs után nem sokkal egyből jött is a hivatalos bejelentés a klubtól: Messinek részleges combizom-szakadása van és három hét kényszerpihenő vár rá. Leo először a szezon első válogatott szünete előtt, körülbelül három hete panaszkodott sérülésre, akkor azonban fájdalmai ellenére is játékba állt Uruguay ellen (győztes gólt is lőtt) annak ellenére, hogy ugyanilyen jellegű problémái voltak már a Copa Americán is. Akkor nem pihent, most azonban muszáj lesz neki. 

Mérkőzések, amelyekről Messi lemaradhat:

  1. Sporting Gijón–Barcelona, szeptember 24. 
  2. Borussia MönchengladbachBarcelona, szeptember 28. 
  3. Celta VigoBarcelona, október 2. 
  4. BarcelonaDeportivo La Coruña, október 15. 

Csupa idegenbeli mérkőzés, melyek közül a Celta Vigo elleni, vagy a Mönchengladbach elleni akár nehéz feladattá is válhat a Barçának Messi hiányában. Az október közepén lejátszandó Deportivo elleni hazai meccsen már talán láthatjuk, de ha azon nem, akkor valószínűleg a Manchester City elleni BL-találkozóra visszatér 19-én. 

Jobbulást, Leo! messinjury.JPG

süti beállítások módosítása