Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Előzetes: Celta Vigo – FC Barcelona

2016. október 01. - Blaugrana3

elozetes_9.png

A spanyol bajnokság 7. fordulójában a Celta Vigo fogadja a Barçát a Balaídosban. Amikor legutóbb Vigóban csapott össze a két csapat, akkor 4–1-re a „kelták” nyertek. Most itt a lehetőség visszavágni! Előzetes a tovább mögött!

Celta Vigo: Nolito távozásával szemmel láthatóan visszaestek, emellett Orellana sérülése miatt halmozottan is gyengült a csapat támadójátéka. Ez nagyon fontos lehet, hiszen a katalánok dolgát valószínűleg csak akkor tudják megnehezíteni, ha ezen változtatnak. Ezenkívül Beauvue is sérült Orellana mellett. A galíciaik ugyan zsinórban háromszor nyertek, egyik győzelmük sem volt túl meggyőző. Legutóbb a Panathinaikos ellen két góllal nyertek ugyan, de a vendég görög csapat lefocizta őket a 75. percig. Rotáltak a hétvégi meccsre, hiszen Sisto, Wass és Aspas sem kezdett. Ettől függetlenül Berizzónak nagyot kell húzni, ha egyáltalán partiban akar lenni vasárnap este.

Várható kezdő: Sergio; Mallo, Cabral, Roncaglia, Jonny; Radoja, Wass; Rossi, Pablo H., Sisto; Aspas.

FC Barcelona: A katalánok utolsó veszélyes mérkőzése Messi nélkül. Az elmúlt években rendre megizzasztott minket a Celta Vigo, de ez most egy más mérkőzés lesz. Jóval kevesebb veszélyes akciót fognak vezetni, és jóval masszívabban fognak védekezni. Nagyon fontos a vezetés megszerzése, hiszen onnan valószínűleg nem tud majd felállni a Celta. Ha ők szereznek vezetést, és visszaállnak védekezni, az nagyon veszélyes lehet. Umtiti játéka kérdéses, de valószínűleg nem lép pályára a francia és a keretben sem lesz ott.

Várható kezdő: Ter Stegen; Roberto, Piqué, Mascherano, Alba; Rakitić, Busquets, Iniesta; Neymar, Suárez, Rafinha.

Mérkőzés időpontja: 2016. 10. 02. (vasárnap), 20:45.
TV: Sport1
Játékvezető: Vicandi Garrido

süti beállítások módosítása