Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Előzetes: Valencia – Barcelona

2016. október 22. - azulgrana98

elozetes_11.png

Újabb meccsnap! Szombaton délután újra pályára lép a Barça, ezúttal a Valencia az ellenfél! Részletek a cikkben! 

A Mestalla sosem volt könnyű helyszín a három pont megszerzésére, de ezúttal is kötelező győzelemmel hazatérni: a cél az éllovas elleni hátrány csökkentése. A mérkőzés ma 16.15-kor veszi kezdetét.

Luis Enrique elé ezúttal is újabb akadály került, több védő is a hiányzók listájára íródott. A védelem tengelye, Piqué a következő három hetet kénytelen kihagyni, miképpen kihagyja a a Valencia, Sevilla és a Manchester City elleni összecsapásokat is. Ez alkalommal a középhátvédek a Mascherano-Umtiti-Mathieu hármasból kerülnek ki, míg a bal oldalon Lucas Digne profitálhat Jordi Alba hiányzásából.

Előrébb haladva, a középpályát is újabb sérülések tűzdelték: Arda Turan és Rafinha maradt ki az utazó keretből sérülés miatt. Ennek ellenére még mindig több jó opció maradt Luchónak: Busquets, Iniesta, Rakitić, Denis Suárez és André Gomes is rendelkezésre áll, illetve a Barça B játékosa, Carles Aleñà is helyet kapott a keretben.

A támadószekcióban nem érheti meglepetés a szurkolókat, a kezdőcsapatban szinte biztosan helyet kap az MSN mindhárom tagja. Neymar és Suárez teljesen egészséges, míg Lionel Messi nemrég térhetett vissza sérüléséből.

Az utazó keret: ter Stegen, Masip, Roberto, Vidal, Mascherano, Umtiti, Mathieu, Digne, Busquets, Gomes, Rakitić, Iniesta, Denis, Aleñà, Messi, Suárez, Neymar, Paco Alcácer

A Valencia új edzője, Cesare Prandelli viszont szinte a legerősebb kerettel készült, csak egy hiányzóval számoltak: Guilherme Siqueira nem léphet pályára sérülés okán szombat délután.

A Valencia utazó kereteDiego Alves, Ryan, Domenech, Cancelo, Montoya, Santos, Mangala, Garay, Abdennour, Gayà, Cartabia, Mario Suárez, Medrán, Parejo, Pérez, Nani, Rodrigo, Bakkali, Munir, Santi Mina

Várható kezdőcsapatok:

Valencia: Alves - Montoya, Garay, Mangala, Gayà - Mario Suárez, Pérez - Cancelo, Parejo, Nani - Rodrigo

Barcelona: ter Stegen - Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne, - Iniesta, Busquets, Gomes - Messi, Suárez, Neymar

Mérkőzés időpontja: 2016. 10. 22. (szombat), 16:15.
TV: Sport2

süti beállítások módosítása