Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Előzetes: Osasuna - Barcelona

A címvédő a sereghajtó otthonában.

2016. december 10. - granculé

elozetes_19.png

Múlt héten nem sikerült megnyerni az El Clásicót, maradt a 6 pontos különbség, de már hétközben a Gladbach ellen is javított a csapat és ma is minden adott egy újabb önbizalom növelő győzelemhez. Pamplonába utazunk, ahol a tök utolsó Osasunával mérkőzünk meg, kötelező a győzelem. Hangolódj te is a HúngaroBarçával!

Sosem könnyű nyerni az El Sadarban, az utolsó 9 vizitünkből egyszer kikaptunk, további 4 alkalommal pedig nem bírtunk az Osasunával.

Joaquín Caparróst nemrég nevezték ki a bent maradásért küzdő hazaiaknál és maga a vezetőedző is rámutatott arra, hogy sokkal fontosabb céljaik vannak, mintsem egy sima meccs a Barça ellen. Bárhogyan is alakul, továbbra is bízniuk kell magukban, emelte ki a szakvezető.

Luis Enrique kiemelte, hogy mindkét csapatnak fontos a három pont, a pamplonaiak a bent maradásért, mi pedig a bajnoki címért küzdünk, jelenleg 6 pont a lemaradásunk.

Neymar eltiltott, a Gladbach ellen is az volt, de a helyettese Arda mesterhármast szerzett, míg Suárez pihent, így nem okozhat különösebb gondot a brazil hiánya.

Ha a két csapat játéktudása közötti különbséget, valamint a formákat vesszük alapul, nem lehet kétséges a meccs kimenetele. Az Osasuna hazai pályán még nyeretlen, míg mi nagyon simán vertük kedden a Gladbachot (4-0), de a meccset még le kell játszani, és az Osasuna biztos nem adja olcsón a bőrét.

Keret: ter Stegen, Cillessen - Roberto, Piqué, Mascherano, Umtiti, Digne, Alba - Busquets, Rakitić, Denis, Rafinha, Iniesta, Gomes - Messi, Suárez, Arda, Alcácer

Várható kezdő: ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Digne - Busquets, Rafinha, Iniesta - Messi, Suárez, Arda

Mérkőzés időpontja: 2016. 12. 10. (szombat), 13:00.
TV: Sport1

süti beállítások módosítása