Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Bravo visszatérne a Barçába?

2016. december 16. - azulgrana98

sima_47.png

Több sajtóértesülés szerint Claudio Bravo megbánta, hogy távozott a katalánoktól a nyáron és visszatérne korábbi klubjába. Részletek a cikkben!

A chilei Claudio Bravo még a nyári átigazolási szezon végén távozott – részben ter Stegen miatt, aki mellett nem jutott szóhoz a BL-ben – a Manchester City csapatába, ahol azonban nem érzi jól magát.

Pep Guardiola vette át az irányítást a kékeknél nyáron, az akkori elsőszámú portást Joe Hartot száműzte és a Barcelona egyik kapusával akarta pótolni. Bravo habozás nélkül aláírt, a klub 15 millió fontot és két remek szezont köszönhetett neki.

A spanyol Don Balon lap szerint egy barcelonai barátjának mondta Bravo, hogy csalódott és kiábrándult az angol futballból. A kapus nem beszéli az angol nyelvet és nyár óta még mindig nem tudott hozzászokni a manchesteri világhoz.

A 33 éves chilei állítólag hiányolja a barátait, és nyilvánvalóan jobban fekszik neki a spanyol környezet. A spanyol lap szerint Bravo már néhány hete megbánta, hogy Angliába igazolt.

A visszatérése a Barcelonába szinte lehetetlennek tűnik, a katalánok ter Stegen és Jasper Cillessen személyében két megbízható kapust tudnak magukénak. Egy esetleges spanyolországi visszatérés mindenképpen jót tenne a chilei portásnak, de hogy a célpont a katalán főváros legyen, lehetetlen ámításnak tűnik.

süti beállítások módosítása