Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Előzetes: Barcelona - Hércules

2016. december 21. - azulgrana98

elozetes_21.png

Ma este az év utolsó mérkőzését játssza a csapat a Spanyol király-kupában, ahol a Hércules gárdáját fogadja a visszavágón.

Az odavágón november végén nagy meglepetésre 1–1-es döntetlent ért el a Barcelona a Hércules ellen, bár a papírforma így is győzelmet ígér.

A csapat jó formába lendült, hétvégén a városi rivális Espanyolt ütötték ki és annak ellenére, hogy az MSN trió már meg is kezdte téli vakációját, nélkülük is gólzáporos mérkőzés várható.

Egy hétközi barátságos mérkőzésen a múlt héten végre gólt szerzett Paco Alcácer, aki így bizakodva vághat neki az összecsapásnak.

A mérkőzéskeretre tekintve, kimaradt Gerard Piqué, Lionel Messi, Luis Suárez és Neymar, akik már pihenőt kaptak. Ter Stegen edzői döntés, míg a francia Jeremy Mathieu még mindig sérülés miatt hiányzik.

A meccskeret: Cillessen, Masip, Rakitić, Busquets, Denis Suárez, Arda Turan, Iniesta, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Samuel Umtiti.

A várható kezdőcsapat: Cillessen - Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne - Rakitić, André Gomes, Iniesta - Rafinha, Paco Alcácer, Arda.

Mérkőzés időpontja: 2016. 12. 21. (szerda), 22:00
TV: DIGI Sport 1

süti beállítások módosítása