Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Bemutatták Umtitit

2016. július 15. - fcblaurie

Idei harmadik igazolásunkat, Samuel Umtitit ma mutatták be. Ha az esemény minden történésére kíváncsi vagy, kattints!

Tovább

Kész a La Liga 2016/17-es sorsolása!

Kisorolták a bajnokság fordulóit, kattints, ha érdekel, mikor és kivel játszik majd a Barcelona!

Tovább

Bemutatták Lucas Digne-t

A mai napon került sor az új balhátvéd, Lucas Digne bemutatására. Ha kíváncsi vagy a bemutatás minden történésére, kattints!

Tovább

Ki is az új balhátvédünk, Lucas Digne?

Digne-t a balhátvéd pozíció megerősítése céljából igazolta le a Barcelona, ezzel fiatalabbá és gyorsabbá téve a csapatot. A francia érkezése ma vált hivatalossá, kattints, ha mindent tudni szeretnél róla!

Tovább

Hivatalos: Lucas Digne a Barcelona játékosa!

Szinte a semmiből érkezett a napokban a hír szinte minden megbízható forrásból, hogy a Barca a francia Lucas Dignét igazolja a balhátvéd poszt megerősítésére, a mai napon pedig már a hivatalos bejelentés is megtörtént. A PSG-ből érkező 22 éves játékos 5 évre ír alá, további részletek a tovább…

Tovább

Minden amit tudnod kell Samuel Umtitiről, a Barcelona új igazolásáról

Hivatalosan is bejelentették, immár tényszerű: Denis Suarez után Samuel Umtiti lesz a következő érkezője a klubnak a nyári átigazolási szezonban. A védő 25 millió euró + teljesítményfüggő variánsok ellenében hagyja el Franciaországot. De mit is kell tudnunk a francia játékosról?

Tovább

Hivatalos: Umtiti a második igazolás!

Hivatalossá vált, hogy Samuel Umtitit, a Lyon középhátvédjét megvásárolta a Barcelona. Az átigazolás részletei a posztban.

Tovább
süti beállítások módosítása