Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Összegzés: Barcelona 1-1 Atlético Madrid

2017. február 08. - fcblaurie

osszegzes.png

Gyenge meccset játszva is sikerült bejutni a Copa del Rey döntőjébe, ahol az Alavés–Celta párharc győztese vár majd Messiékre.

Luis Enrique Iniestát, valamint Busquetset is csak a padra jelölte, és egy kevésbé megszokott, négytagú középpályássort nevezett a kezdőbe.

A Barcelona játéka – talán az előbbi miatt, talán attól függetlenül – nem igazán emlékeztetett a megszokottra. Nehézkes volt már a labdakihozatal is, jól felépített, lövéssel befejezett akciók pedig alig akadtak.

A másik oldalon sem ment igazán jól a játék, így tehát nem csoda, hogy a meccs is alulmúlta a várakozásokat, csakúgy, mint a mérkőzésre kirendelt játékvezetői csapat, akik mindkét oldalra tévedtek fontos szituációkban, Griezmann gólját például les címén tévesen érvénytelenítették.

Az összecsapáson háromszor is villant a piros, először Sergi Roberto, majd Carrasco, végül Suárez is a kiállítás sorsára jutott, így a katalánok 9, a matracosok 10 emberrel fejezték be a találkozót.

Mindenesetre sikerült bejutni a spanyol kupa döntőjébe, így már csupán egy mérkőzés választja el a Barçát a címvédéstől.

40617981.jpg

Bala

süti beállítások módosítása