Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Választások 2015: Bartomeu: "Ez a demokrácia ünnepe!"

2015. július 18. - fehertamas

bavrt.pngJosep María Bartomeu, ki egy hónapja még a Barcelona elnöke volt, az elsők között adta be a szavazatát (mivel önmagára is szavazhatnak az elnökjelöltek, így nem nagy kérdés, hogy kire). A kitöltött szavazólap leadása után egyből interjút adott, melyben beszélt a választás fontosságáról és arról is, hogy miért gondolja érdemesnek csapatát az elnökségre.

"Aki csak teheti, el kellene jönnie szavazni, a családjaikkal, mert ez a nap egy ünnep, a klub és a demokrácia ünnepe." 

"Nem egyedül szállok harcba az elnökségért, olyan csapatunk van, ami elég erős, képes kormányozni a klubot a következő hat évben. Tudom, hogy megy ez, voltam már tagja ilyennek."

"Januárban megígértük a választásokat, mert úgy gondoltuk, hogy a Barca vezetőségének arra volt szüksége, hogy tiszta lappal indulhasson. Nem állhat le a fejlődés, biztosra kell mennünk, hogy folytatódik a klub remek szériája." 

"Mind a négy jelöltnek jó esélye van, bemutattuk a kampányainkat, úgyhogy most lássuk, kit választanak a sociók. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert sokan támogatnak minket. "

"A három másik jelölt nagyon erős ellenfél. Ott van például Freixa vagy Benedito, akik nagyon jó ötletekkel rukkoltak elő, melyekből én is szeretnék majd meríteni, ha esetleg megválasztanak. "

"Egész nap itt leszek a Camp Nouban, a kollégáimmal, a társaimmal és a családommal." 

süti beállítások módosítása