Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Előzetes: Barcelona - Gijon

Újból előzhetnek

2017. március 01. - granculé

erasd.pngA hétvégén bevettük a Calderont, ez a siker egy picit visszaadta a hitet úgy a csapatnak, mint a szurkolóknak. Ma este a kiesés ellen küzdő Gijon látogat a Camp Nouba, hangolódj velünk a meccsre.

A Sportingnak nem termett sok babér az elmúlt években a Camp Nouban, zsinórban 11 bajnokin maradtak alul, a tavalyi 6-0 alkalmával Suárez 4 gólt szerzett.

A vendégek vezetőedzője Rubi bízik benne, hogy ma a Barça a rosszabbik arcát mutatja, így csapatának lehet keresnivalója. Luis Enrique Gijonból származik, köztudottan nagy rajongója a klubnak, most is úgy nyilatkozott, hogy a legjobbakat kívánja nekik, de most csakis a 3 pont megszerzése körül forognak a gondolatai.

A legnagyobb hír a csapatba visszatérő Mascherano, és bár Arda is megkapta az engedélyt a játékra, a török egyelőre nincs a keretben, ahogy a hétvégén újra lesérülő Mathieu sem.

Két nagyon nehezen megnyert bajnoki után következik ez a találkozó, egy győzelemmel ideiglenesen újra átvennénk a vezetést a tabellán, a listavezető Real Madrid 21.30-kor fogadja a Las Palmast.

Keret: ter Stegen, Cillessen - Roberto, Piqué, Mascherano, Umtiti, Digne, Alba - Busquets, Rakitić, Denis, Rafinha, Iniesta, Gomes - Messi, Suárez, Neymar, Alcácer

Várható kezdő: ter Stegen - Roberto, Piqué, Mascherano, Alba - Busquets, Gomes, Denis - Messi, Suárez, Neymar

süti beállítások módosítása