Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Sajtó: Luis Enrique: "Nem vagyunk olyan nehéz helyzetben, mint azt sokan gondolják!"

2015. október 25. - fehertamas

sajtotajekoztato_3.pngLucho az Eibar meccs előtti sajtótájékoztatójában beszélt a csapat jelenlegi helyzetéről, a megfenyegetett partjelző ügyéről, ami nagy port kavart most Spanyolországban, illetve a Messi - Neymar - Suárez hármas jelenlegi feladatairól is. 

Sérülésekkel tarkított idénykezdet: Nem vagyunk olyan extrém nehéz helyzetben, mint azt sokan gondolják. Ilyen esetek előfordulnak minden nagy csapatnál, ahol néha háromnaponta vannak a meccsek. Nincs szükség a drámára és a feszültségkeltésre. 

Az egyetlen dolog amit fontosnak tartok, hogy a szezon döntő részét elérjük úgy, hogy még mindig jó esélyünk van megnyerni az összes kupát. 

Nem az a célunk, hogy a tabella tetején legyen a csapat, mire jön az El Clásico. A célunk az, hogy a tabella tetején zárjuk a bajnokságot. 

Eibar: Nem lesz olyan könnyű az Eibar ellen. Jó formában vannak a szezon kezdete óta. 

Vizsgálatok a megfenyegetett partjelző ügyében: Ez egy nagyon komoly vád, mindenképp ki kell vizsgálni.

Iniesta visszatérése: Mindig szükségünk van az ő jelenlétére, akármilyen helyzetben is van a csapat. 

Andrés újra edzésbe állt a héten és normálisan edzett, meglátjuk hogyan érzi majd magát a meccs előtt. 

Januári igazolások: A vezetőségtől azt az információt kaptam, hogy több igazolást is végrehajthatunk januárban. Ezek jó hírek, de majd meglátjuk, hogyan zajlik le ez az egész. 

Cruyff betegsége: Borzasztóak a Cruyffról napvilágot látott hírek, szeretnék neki nagyon sok erőt kívánni és egy nagy ölelést küldeni. Biztos vagyok benne, hogy leküzdi ezt az akadályt is. 

 Neymar: Mindig is tetszett amit Ney csinál, ő egy kivételes játékos. Nem sokan tudnak úgy zavart kelteni a védelmekben mint ő. Mostanában több gólt lő, és fejlődik. 

Messi: Jól halad a felépülése, fokozatosan vállal egyre többet. Már egy hónap eltelt, még van körülbelül ugyanennyi hátra, de minden nap fejlődik.

Amikor egy játékosom lesérül, nem keresek egyből másik után az átigazolási piacon, hanem megpróbálom betölteni a lyukat a keret tagjaival. 

Suárez: Suárez egy fontos eleme a csapatunknak, nagyon jó játékos a labdával és labda nélkül is. Az egyik vezéregyéniség, hiszen mindig ég benne a versenyszellem. Jól illeszkedik a csapatba. 

Most, hogy Leo sérült, Neymar és Suárez máshogyan játszanak, többet vállalnak magukra. 

A csapat állapota: A csapat minden meccsel fejlődik. Azon dolgozunk, hogy a játékunk minden szempontjában fejlődjünk. 

Holnap a legfontosabb, hogy győzelmet arassunk, de jó lehetőségünk van arra is, hogy a védelmet és a támadást fejlesszük. 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS: FC BARCELONA - SD EIBAR | LA LIGA | CAMP NOU STADION | VASÁRNAP 18:15 |

süti beállítások módosítása