Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Összefoglaló: Barcelona - Villarreal CF: 3-0

Neymar és Suárez góljaival süllyesztette a Sárga Tengeralattjárót a Barcelona

2015. november 08. - fehertamas

osszefoglalo_1.pngA La Liga 11. játéknapján a Villarreal csapatát fogadta a Barcelona a Camp Nouban. Az előzetes kilátások egy nehéz mérkőzést sugalltak, mely igaznak is bizonyult az első félidőre, a másodikban azonban felőrölte a katalán óriás aktuális ellenfelét. 

Ugyanazzal az eredménnyel, ugyanazokkal a gólszerzőkkel vette a következő akadályát a Barcelona, mint a BATE Borisov elleni mérkőzésen. A Sárga Tengeralattjárót Neymar duplájával és Suárez tizenegyesgóljával sikerült elsüllyeszteni.

A vártnál könnyebb győzelem született, ez most már minden bizonnyal a jó forma visszatértét jelzi, hiszen úgy sikerült nyerni, hogy szerdán Rakitić sérülésével újra szűkült a keret. A kezdőcsapat ezáltal nem is hozott túl sok meglepetést, a "megmaradt" játékosokat pakolta a pályára Lucho.

Kellett egy kis idő, míg felpörgött a csapat, az első félidőben nem is született gól, köszönhetően a Villarreal hősies védőmunkájának leginkább. A második játékrész elején azonban elérte a célját a katalán gárda, elég volt egy Busquets-labdaszerzés, és mesteri passz, Neymar sikeresen befejezte a ziccert. Innentől már nem védekezhetett a Camp Nouban vendégeskedő csapat, kitámadott, melynek meg is lett az eredménye: Munir harcolt ki tizenegyest, melyet Neymar átadott Suáreznek, ki értékesítette. A meccs vége szintén a Messi-magasságokban járó brazilról szólt, briliáns esernyőcseles góljával.

Ezzel a sikerrel átmenetileg átvette a tabella vezetését a Barcelona, ha pedig a Real Madrid nem győz a Sevilla otthonában, akkor ott is zárják a fordulót a katalánok. Hogyha ez nem így történik, akkor a következő játéknapon, az El Clásicón lesz lehetőség előzésre. 

FC BARCELONA - VILLARREAL CF 3-0 | La Liga, 11. forduló | Camp Nou stadion | 2015. 11. 08. 16:00

GÓLSZERZŐ(K): Neymar 60' 85' Suárez 70'

 

süti beállítások módosítása