Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Négy távozó a Barca B-ből

Köztük a nagy reményekkel érkező Robert Goncalves is

2016. május 31. - fehertamas

barcab.pngArról már korábbi cikkünkben írtunk, hogy nagy lesz a játékosmozgás a Barca utánpótlás csapatainak háza tájékán, most pedig ennek már el első tapintható következményét is láthatjuk: a klub szerződést bontott három játékossal a Barca B-ből, és mellettük a télen érkező Robert Goncalves szolgálataira sem tartanak igényt. 

A klub már informálta Joel Huertas-t, Isaac Padilla-t, illetve két téli érkezőt Salva Chamorrot és az említett Robert Goncalvest, hogy a következő szezonban már nem számolnak velük, így más csapatot kell keresniük. 

A Tondela csapatából érkező csatár, Salva Chamorro kapott nagyobb szerepet a B csapatban, 16 találkozón lépett pályára és 1 gólt szerzett, ami nem volt elég meggyőző Gerard López számára, így távoznia kell, a szerződésbontás 20 ezer euróba fog kerülni. 

Chamorroval egyetemben Robert Goncalves is a csatár pozícióban kapott szerepet, még a Katalán Kupa döntőjében is játszott, ám klubhoz közeli értesülések szerint edzésmunkájával és egyebek mellett fizikumával is problémák adódtak. A kölcsönszerződését nem hosszabbítják meg, valószínűleg visszautazik Brazíliába. 

Padilla játékának kibontakozását sérülés hátráltatta, Huertas pedig már ebben a szezonban sem játszott a B csapatban, hisz kölcsönben volt a Lleida csapatánál. 

Gerard López előtt nagy feladat áll: a nyáron mindenképp meg kell erősítenie a keretét igazolásokkal és a korosztályos csapatokból felhozott tehetségekkel. 

süti beállítások módosítása