Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Sergi Samper: hosszabbítás és kölcsön

Fontos döntés előtt a fiatal középpályás

2016. június 15. - fehertamas

samper_1.pngA fiatal középpályás karrierjének egyik fontos döntése előtt áll. Sergi Samper, aki már hosszú évek óta az utánpótlás egyik legnagyobb reménységeként van számon tartva, talán ebben a szezonban érheti el végre azt az áttörést, ami helyet garantál majd neki az első csapatban.

A klub kitervelt számára egy forgatókönyvet, melyet a játékos is valószínűleg elfogad majd: szerződéshosszabbítás 2020-ig, majd egy év kölcsönben, hogy végre a legmagasabb szinten is megmutathassa tehetségét. 

Tulajdonképpen már csak a játékoson múlik a dolog, hiszen ha hinni lehet a forrásoknak, a Barcelona már előkészítette a szerződést és felvette kapcsolatot klubokkal, többek között Abelardo Sportingjával, ahol Alen Halilovic is eltöltött egy játéklehetőségekben és fejlődésben gazdag évet a múlt szezonban. 

Samper nem akar még egy évet lehúzni a B csapatban, ami érthető, tekintve, hogy már hosszú ideje várja az áttörést. Bár kvalitásai nem vonhatóak kétségbe, talán fizikailag még lenne hová fejlődnie, hogy tényleg felnőjön az első osztály szintjéhez, illetve Lucho középpályájához. 

Ha többet szeretnél megtudni Sergi Samperről, olvasd el korábbi cikkünket, ide kattintva! 

süti beállítások módosítása