Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

André Gomes átigazolásának részletei és bemutatásának programja

2016. július 25. - fcblaurie

sima_16.png

Csütörtök 23 órakor szinte a semmiből jött a hír, hogy André Gomest leigazolta a Barcelona. Az átigazolás és a játékos bemutatásának részleteit csak most hozták nyilvánosságra, amiket a tovább gombra kattintva el is olvashatsz.

A Barcelona 35 millió eurót fizetett a Valenciának, amelyet 20 millió euró bónuszok formájában követhet. A bónuszokat a lejátszott percek és a csapat által nyert trófeák függvényében fizetik ki, ezenkívül még 15 millió euró üti a Valencia markát, ha André Gomes Aranylabdát kap. A játékos kivásárlási árát 100 millió euróban határozták meg.

André Gomes kedden érkezik meg Barcelonába, ahol 17:30-kor megáll néhány fotó erejéig a Camp Nout övező irodák előtti Barça-címer előtt. Ezután elvégzik rajta a szokásos orvosi vizsgálatokat.

Szerdán írja alá a szerződését, majd mutatják be a Barcelona B stadionjában, a Mini Estadiban. A Camp Nouban azért nem tudják most bemutatni, mert ott jelenleg hibrid fűtelepítés zajlik. A hibrid fű gyakorlatilag a normál fű és a műfű keveréke, amitől jobb lesz a fű minősége és nem használódik el olyan gyorsan, tehát tovább bírja.

Az edzésekhez várhatóan augusztus 8-án csatlakozik.

André Gomes szerdai programja:

11:30: hivatalos bemutatás a Camp Nouban és a szerződés aláírása
12:30: nyílt fotózkodás a Mini Estadi gyepén
13:15: sajtótájékoztató a Camp Nou Ricard Maxenchs termében

süti beállítások módosítása