Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Hivatalos: Paco Alcácer a Barcelona játékosa!

2016. augusztus 30. - fehertamas

officialpaco.pngA nyár utolsó átigazolási története véget ért, hivatalos megerősítést nyert amit már egy ideje sejteni lehetett: Paco Alcácer a Barcelona játékosa. Az átigazolás részletei a poszban. 

Egy ideje már szinte biztosnak vehető volt, hogy Paco Alcácer ezen a nyáron Barcelonába költözik, hogy ő legyen a Barcelona negyedik számú támadója. Az elmúlt két napban már csak a hivatalos bejelentés hiányzott, ami ma végre megtörtént. 

A 23 éves támadó ára 30+2 milló euró volt, ötéves szerződést köt, kivásárlási ára 100 millió euró lesz. Hétfőn érkezett meg Barcelonába, akkor át is esett a kötelező orvosi vizsgálatokon, majd nyomban el is utazott a spanyol válogatott edzőtáborába. 

Az üzlet része volt Munir El Haddadi is, aki kölcsönben távozott cserébe a Valenciába egy évre, a Denevérek nyáron 12 millió euróért meg is vehetik (erről ide kattintva olvashatsz többet). 

Hivatalos prezentálása majd akkor lesz, amikor visszatér a spanyol válogatottól, immár újdonsült csapattársaival, Gerard Piquével, Sergi Robertóval, Jordi Albával és Sergio Busquetssel. 

paco.JPG

süti beállítások módosítása