Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Szerkesztőségi tagokat keresünk!

2016. szeptember 12. - fehertamas

pagephoto.pngOldalunk már több mint 1 éve működik, időközben elértük a Facebook-oldalon a 23 ezer kedvelést, és már a blog.hu-s felületünket is sokan követitek. Nekünk pedig egyáltalán nem áll szándékunkban lassítani! Napról napra dolgozunk, hogy eljuttassuk a legfrissebb híreket az igazi Barcelona-szurkolóknak és úgy döntöttünk, hogy új szerkesztőségi tagokat veszünk fel a csapatba, annak érdekében, hogy még több mindennel tudjunk nektek szolgálni!

Két pozícióra lehet jelentkezni: Az egyik – amire jelenleg nagyobb szükségünk van – az a blogra való írás. Ha erre jelentkezel, sokkal nagyobb esélyed van bekerülni, mint ha a másikra jelentkeznél, amiről később bővebben szó esik. Itt tehát játékosértékelőket, elemzéseket kell írni kizárólag a blogra, de lehet akármi mást is, ami csak eszedbe jut. Természetesen nem veszünk fel akárkit, vannak bizonyos feltételek, ami ennél a pozíciónál a következők:

  • jó helyesírás
  • 17. életévedet már betöltötted
  • heti 1-2 cikk
  • alapszintű Photoshop-tudás

Ha nem szeretsz hosszú, saját véleményt tartalmazó cikkeket írni, akkor jelentkezhetsz a Facebook-oldalunkra szerkesztőnek. Itt annyi lenne a feladat, hogy megbízható forrásokat nézegetve rövid híreket, érdekességeket kell posztolni. Erre – mint már említettük – nincs égető szükségünk, de attól még meghirdetjük, hátha igazi gyöngyszemekre találunk. Itt fontos a gyorsaság, az aktivitás és a megbízhatóság, és a feltételek is szigorúbbak:

  • szinte hibátlan helyesírás
  • 17. életévedet már betöltötted
  • napi 4-5 bejegyzés
  • alapszintű Photoshop-tudás (nem kötelező!)

Hogyan jelentkezz? 

Írj egy rövid esszét magadról, amiben bemutatkozol (hány éves vagy, hol tanulsz, hol dolgozol stb.), illetve megválaszolod a következő kérdéseket: Mióta és miért szurkolsz a Barçának? Ki a kedvenced a csapatból és miért? Szerinted pontos, precíz és megbízható vagy-e? Szerinted mennyire jó a helyesírásod? Miért szeretnél nálunk dolgozni?

Ha tehát Te is tagja szeretnél lenni Magyarország egyik legnagyobb Barcelona rajongói oldalának, ne habozz! Válassz a két lehetőség közül (ha nagyon tehetségesnek érzed magad, mindkettőre is jelentkezhetsz), és írj üzenetet Facebook-oldalunkra vagy e-mailt az fcblaurie@gmail.com címre.

süti beállítások módosítása