Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Luis Enrique: "Látványos mérkőzés lesz."

2016. október 01. - granculé

sajtotajekoztato_8.png

Luis Enrique sajtótájékoztatót tartott a Celta Vigo elleni meccs előtt, melyen beszélt Paco Alcácerről, Iniesta újabb fontos mérföldkövéről és arról, hogy Messi mikor fog visszatérni.

A Celta győzelmi szériája (WWWDD): „Egy csapat eredményei mindig árulkodnak az aktuális formáról, a Celtának pedig jó eredményei vannak. Nehéz a Celtával játszani, volt már néhány kemény meccsünk ellenük. Sikerült már megvernünk őket, de tavaly a Balaídosban nagyon kikaptunk (4:1 – a szerk.). Változott a keretük, Nolito elment, de jól igazoltak. Látványos futballt játszanak, a szurkolók élvezni fogják a meccset. Gyorsan kell majd futballoznunk, labdát szerezni és jól megjátszani azt. Szép, de ugyanakkor nagyon nehéz kihívás lesz.”

Messi rehabilitációja: „9 nap telt el, a felépülése a terv szerint halad, akkor fog visszatérni, amikor 100%-os lesz.”

Iniesta 600. meccsére készül: „Lehet, hogy 600 lesz, lehet, hogy sokkal több, mindannyian nagyon büszkék vagyunk rá. Ha Iniesta egy rossz játékos lenne, senki sem beszélne róla. Csak élvezni kell a játékát.”

Paco Alcácer: „Mindent 100%-ig megcsinál, amit kérek tőle, kell még egy kis idő amíg beilleszkedik, több játékidőre lesz szüksége.”

Neymar szintet lép Messi távollétében: „Minden játékosunktól a maximumot várjuk el, attól függetlenül, hogy bizonyos játékosok hiányoznak-e vagy sem.”

Rafinha jó teljesítménye: „Sokoldalú és elszánt, függetlenül a játékperceitől, akárcsak más játékosok a keretben.”

Mathieu visszavonult a francia válogatottól: „Erről őt kellene megkérdezni, ez személyes. Ez az ő döntése, semmit nem tudok erről mondani, tiszteletben tartom a döntését.”

A válogatott szünet hatása a kezdőcsapatra: „Mindent számításba veszek. A vb-selejtezők fontos meccsek és a legtöbb játékosom részt vesz rajtuk. Nyilván mindenki játszani akar holnap is.”

7 meccs volt 21 nap alatt: „Nem okoz kényelmetlenséget, megbirkóztunk vele, nem először és nem utoljára történt ilyen.”

Celta Vigo – FC Barcelona, Balaídos, La Liga, 7. forduló, 20:45, Sport1

süti beállítások módosítása