Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Serge Aurier a Barçában?

2016. november 03. - azulgrana98

sima_34.png

Egybehangzó francia sajtóorgánumok szerint Serge Aurier ügynöke a napokban Barcelonába utazott, hogy a klub vezetőségével tárgyaljon az ügyfele ügyében. Részletek a cikkben!

A France Football és a Canal+ szerint a klub a Paris Saint-Germain játékosát, Serge Auriert szemelte ki magának. A tervek szerint elsősorban a távozófélben lévő Aleix Vidal pótlását oldaná meg a vezetőség ezzel a lépéssel. A források úgy híresztelik, hogy a játékos ügynöke már Barcelonában tartózkodott azzal a céllal, hogy egyeztesse az esetleges januári vagy nyári átigazolás részleteit. A 23 éves elefántcsontparti Auriert jelenleg 2019-ig élő szerződés köti a PSG-hez, a transfermarkt pedig 15M euróra taksálja értékét. 

A játékos azonban többször is összetűzésbe került korábbi edzőjével, Laurant Blanc-nal és többször is eltiltás sorsára jutott az előző szezonok során. A magánéletéről annyit, hogy idén szeptemberben hivatalos személy elleni erőszak miatt első fokon két hónapos börtönbüntetést és 600 eurós bírságot kapott. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy Luis Enrique valóban a csapatában szeretné-e tudni ezt a játékost, és hogy valóban megoldást jelentene-e Aleix Vidal pótlására. Vidal jelenlegi helyzete – aki valószínűleg szintén magatartás- és hozzáállásbeli problémák miatt van soron kívül – példát statuálhat Aurier előtt.

süti beállítások módosítása