Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Luis Enrique: „A Sevilla otthon szinte verhetetlen.”

2016. november 05. - HairG

sajtotajekoztato_11.png

Luis Enrique sajtótájékoztatót tartott a Sevilla elleni meccs előtt, melyen beszélt Sampaoli Sevillájáról, Busquets rossz formájáról, idei tervekről és az Aranylabdáról is.

Sevilla

Kemény meccs vár ránk, hiszen a Sevilla kiválóan teljesít a bajnokságban. Ha nyerni akarunk, minden egyes párharcból győztesen kell kijönnünk.

A Sevilla otthon szinte verhetetlen, nem véletlen, hogy előkelő helyet foglalnak el a tabellán.

Számos kiváló középpályás erősíti őket, Nasri, Vitolo, Franco Vázquez, de a szélen is komoly fenyegetést jelentenek a mozgékony szélső védőikkel.

A Sevillában minden évben hatalmas a játékosmozgás, idén ráadásul új mester is érkezett, ennek ellenére folyamatosan fejlődnek. Az eddigi teljesítményük alapján a bajnokság megnyerésére is esélyesek.

Nem foglalkozunk a korábbi eredményekkel, minden meccsen győzni akarunk.

Jorge Sampaoli

Sampaoli nagyszerű munkát végez az andalúzokkal, viszont minden edzőnek időre van szüksége, hogy saját képére formálja a csapatot.

Sergio Busquets

Szeretnék nyilvánosan is gratulálni Sergio Busquetsnek a hozzáállása és a magatartása miatt. Kulcsjátékosa a csapatnak, és nagyon elégedett vagyok vele. A játékosaim nem gépek, nekik is lehetnek rossz időszakaik, nem kell őket ezért mértéktelenül kritizálni.

Szuperkupa-meccsek

A Szuperkupa-meccseket tekinthetjük kiindulópontnak, habár azóta nyilvánvalóan előrébb járnak már a folyamatban, szóval nem hagyatkozhatunk teljes mértékben azokra az összecsapásokra.

Tervek a szezonra

A szezon döntő időszakát úgy szeretnénk elérni, hogy minden sorozatban esélyünk legyen még a végső győzelemre.

Minden mérkőzésre ugyanúgy készülünk, teljesen mindegy, hogy otthon vagy idegenben játszunk. Nagy labdabirtoklási fölényt szeretnénk kialakítani, valamint meggátolni az ellenfelet a helyzetkialakításban.

Aranylabda

Hány Barça-játékos is van az Aranylabda-jelöltek között? Négy? Nos, 19 még hiányzik.

süti beállítások módosítása