Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Értékelő: Atletico Madrid 1-2 Barcelona

2017. február 03. - Blaugrana3

Magabiztos előnnyel várhatjuk a visszavágót annak tudatában, hogy a matracosoknak legalább két gólt kell lőniük ahhoz, hogy reménykedhessenek a továbbjutásban.

Már a mérkőzés 6. percében vezetést szereztünk Suárez parádés szólójával. A gól után is mi alakítottunk ki lehetőségeket, és növeltük is az előnyt. Messi parádék rakétájával 0-2 arányban vezettünk a félidőben. Az egyik legjobb félidőnk volt a szezonban. A második félidőben már visszatért a hibával teli játék, ami jellemzi a csapatot ebben a szezonban. Elkezdett nyomni az Atletico, aminek Griezmann gólja lett az eredménye, és számtalan kihagyott nagy lehetőség. Szerencsére ezzel nem éltek a hazaiak, és nyugodtabban várhatjuk a keddi mérkőzést.

Játékosok értékelése: Cillessen lábbal parádés. Bár volt komoly hibája a mérkőzésen, látszik a hollandon, hogy nagyon komoly edzésmunkát végez. Volt pár fontos bravúrja is.

Roberto oldalán próbálkoztak leginkább a matracosok, de állta a sarat, és kihozta a maximumot a mérkőzésből.

Jordi Albának ugyan sok dolga nem volt, mert alig járt a labda az ő oldalán, de támadásban besegített, ahogy már megszokhattuk tőle.

Piqué és Umtiti nagyon jól játszott, szinte nem is nyert ellenük fejpárbajt Atletico játékos. A gólnál sajnos tehetetlenek voltak.

Mascherano első félideje tanári volt, a második félidőben azonban jöttek a hibák, és csak az Atletico játékosok múlt, hogy ezekkel nem éltek.

Gomes nagyon sok labdát adott el, sokszor könnyelmű volt.

Rakitic átlagos teljesítményt nyújtott, sokat melózott.

Messire lassan nincsenek jelzők, ahogy ezen a meccsen Suárezre se nagyon voltak. Neymar egészen jól játszott, de a második félidőben rossz döntéseket hozott, és kihagyott egy nagy helyzetet. 

Omar

süti beállítások módosítása