Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Megvan az első nyári érkező?

Egybehangzó lapértesülések szerint Denis Suárezt a kupadöntő után be is jelentik

2016. május 12. - fehertamas

denis.pngA katalán lapok azt hirdetik, hogy Denis Suárez, a 22 éves spanyol középpályás visszatér a Camp Nouba, miután sikeres szezonokat töltött el a Sevillában és a Villarrealban.

Úgy hírlik, a Barcelona megkötötte első nyári játékosüzletét. Denis Suárez jó szezont produkált a Sárga Tengeralattjáró színeiben, s korábban a Sevillában is, ezzel folyamatosan elérve, hogy a katalánok megfigyelői szemmel tartsák. Meggyőzve teljesítményével a vezetőséget, most végre gránátvörös kék színekben is megcsillogtathatja tudását, hiszen a Barcelona aktiválja a visszavásárlási záradékot, melyet eladásakor írtak bele a szerződésébe. 

A támadó középpályás ennek köszönhetően alacsony áron, 3.2 millió euró ellenében csatlakozhat Messiékhez. A SPORT szerint a felek már megegyeztek a játékos szerződésének részleteiben, illetve a Villarrealnak kedvező egyéb záradékokban: ha Denis Suárezt a következő szezonban eladja a Barca, a Sárga Tengeralattjáróé az ár fele, ha a 2017-18-as idényben kerül sor eladásra, akkor pedig a 25 százaléka. A játékos a kupadöntő után lehet hivatalosan bejelentve. 

A "következő Iniestának" kikiáltott középpályást már januárban is vissza akarta vásárolni a Barca, ám akkor még nem tudták aktiválni a visszavásárlási lehetőséget. Denis már letette a névjegyét a katalánok B csapatánál a 2013-14-es szezonban, majd eladásra került, hogy játéklehetőséget kaphasson és egy napon visszatérhessen Barcelonába. Úgy látszik, hogy elérkezett ez a nap. 

denui.JPGA SPORT címlapja ma reggel

süti beállítások módosítása