Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

"Messi ott lesz a 2018-as vb-n."

2016. július 02. - fcblaurie

leo.png

Marcelo d'Andrea, az argentin válogatott fizioterapeutája biztos abban, hogy Messi meggondolja magát, és nem vonul vissza végleg a válogatottól.

Marcelo d'Andrea, aki Leo Messi egyik legjobb barátja, a következőket nyilatkozta: "Semmi kétségem afelől, hogy Messi részt fog venni a 2018-as vb-n. Csupán békén kell hagynunk őt. Imádja a válogatottat, és bármit megtenne az országáért."

A Chile ellen elveszített döntővel kapcsolatban így fogalmazott: "Amikor a meccs után odamentem hozzá, semmivel nem lehetett megvigasztalni. Az arckifejezése teljesen összeroppantott."

"Ez volt Messi legnagyobb csalódása válogatott színekben, ehhez kétség sem fér. A nézése szinte megölt. Mondtam neki, hogy 'gyerünk, semmi gond'. Rám nézett és elment. Ezek a pillanatok sajnos örök életre meg fognak maradni bennem. Remélem, most már sikerült lenyugodnia."

"Senki nem tudott semmit Messi hirtelen döntéséről. Nem mondott nekünk semmit az öltözőben. Az után a bizonyos nyilatkozat után tudtuk meg mi is."

Marcelo d'Andrea még arról is mesélt, mi történt azután, hogy a gépük leszállt Buenos Airesben:

"Amikor megérkeztünk a repülőtérre, a lányom már ott várt, sírva odajött hozzám, és azt mondta, hogy győzzem meg Leót, hogy térjen vissza a válogatotthoz. Ezután Leo odalépett hozzá és megölelte. A lányom még ekkor is vigasztalhatatlan volt, megállás nélkül zokogott, annak ellenére, hogy Leo próbálta megvigasztalni."

Az argentin fizioterapeuta végül a csapatot is megvédte:

"Ez egy nagyon erős társaság, nagyon egységesek, egymás után három döntőt játszottak. Büszke vagyok rájuk, körülbelül 50 ember volt összezárva 30 napon keresztül, és egy darab nézeteltérés sem volt közöttünk."

"Mindannyian ugyanazért a célért küzdöttünk. Sok hülyeséget hallottam a sajtóban, de mi nagyon nyugodtak vagyunk az elvégzett munkánkkal. Amikor látod, hogy milyen kemények dolgoznak a játékosok, az büszkeséggel tölt el. Abba kell hagyni a játékosok kritizálását, legyünk boldogok azzal, amink van."

lionel_1.jpg

Lionel Messi és jó barátja, az argentin válogatott fizioterapeutája, Marcelo d'Andrea

süti beállítások módosítása