Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Luis Enrique: "Nem engedhetünk meg magunknak hibákat az Atlético ellen!"

2016. szeptember 20. - HairG

sajtotajekoztato.jpgLuis Enrique az Atlético Madrid elleni rangadó előtt sajtótájékoztatót tartott, érintette a taktikát, latolgatta az esélyeket, beszélt a játékpercek elosztásáról, valamint Griezmannról és Neymarról is.

Nem engedhetünk meg magunknak hibákat az Atleti ellen, hiszen minden kupasorozatban esélyesnek számítanak.

Fel kell készülnünk rá, hogy az ellenfél szűkíteni fogja a területeket, kontrákra fog berendezkedni.

Rendkívül fontos lesz, hogy magas százalékban értékesítsük a helyzeteinket, ha meg akarjuk verni az Atléticót, kemény összecsapás lesz.

A rögzített helyzetek a specialitásaik, így azokra különösen oda kell figyelnünk.

Ha nyerni akarunk, a saját játékunkat kell játszanunk, nagy százalékban kell birtokolnunk a labdát és minden téren szinte hibátlant kell nyújtanunk.

Csak a győzelem elfogadható, ha életben akarjuk tartani a bajnoki reményeinket.

Remélem, hogy egy tomboló Camp Nou vár majd minket. Minden támogatásra szükségünk lesz.

Aleix Vidal nem került be az előző két meccsen a csapatba? Ez az a téma, ami az egész szezonban végigkísér majd minket. Ez a dolog viszont főként a játékosokra és rám tartozik.

Mit kell tenniük a játékosoknak a csapatba kerülésért? Egytől egyig keményen kell dolgozniuk és folyamatosan fejlődniük. Nincs kifogás.

A srácok tisztában vannak azzal, hogy mit várok el tőlük egyénileg és csapatként egyaránt.

Senki sem tévedhetetlen, még én sem. Mindenki igyekszik a minimum szinten tartani a hibákat, ez nálam a percek elosztásánál lesz fontos.

Nem adhatok mindenkinek ugyanannyi lehetőséget, de a kezdetektől fogva hangsúlyoztam, hogy minden egyes játékosra szükségem van.

Griezmann a világ top5 csatárának egyike, ez kétségtelen. Az egyéni mutatói ezt erősen alátámasztják, de most nem kezdenék el vitázni arról, hogy miért kéne megkapnia az Aranylabdát.

Neymarnak kiforrott játékstílusa van, ami egyszerűen szenzációs. Nagyon érti a játékot és ezzel együtt szórakoztatja is az embereket.

Sok más játékos vélekedett így a futballról, ez folyik minden brazil ereiben.

Nincs annak megkötése, hogy mikor csinálj valami eszméletlent, akár 4-0-ra vezetsz, akár 4-0-ás hátrányban vagy, teljesen mindegy.
süti beállítások módosítása