Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Előzetes: Atlético Madrid - Barcelona

Előrehozott kupadöntő

2017. február 01. - granculé

elozetes_29.png

Az újabb botrányos bajnoki után ma este már a Copa del Rey elődöntőjében kell bizonyítanunk, az ellenfél az Atlético, a helyszín pedig a Vicente Calderón. Hangolódj a derbire blogunkkal!

Ebben a bajnokságban már találkozott a két csapat, ősszel a Camp Nouban 1–1-es döntetlen született. Ami a párharcokat illeti, tavaly a BL-ben a matracosok, a 2014/15-ös szezonban a kupában pedig a katalánok kerültek ki győztesen. 

Sajnos Iniesta és Busquets továbbra is sérült, ráadásul Digne is térdproblémákkal küszködik, ugyanakkor Rafinha újra bevethető. Ahogy azt a kupameccseknél megszokhattuk, ter Stegen ezúttal is pihenőt kapott, nem tagja a keretnek.

Simeone büszke rá, hogy már a hatodik elődöntőjét vívja az Atléticóval, míg Luis Enrique az ellenfelet méltatta, Európa egyik legjobb csapatának titulálta az Atlético Madridot.

A Barcelona a hétvégi Betis elleni botlás előtt 5 meccset nyert zsinórban, míg az Atléti az utóbbi időben a ligában kétszer is ikszelt és a kupában is kikapott a Las Palmastól, így nincs igazán jó formában.

Keret: Cillessen, Masip - Roberto, Vidal, Piqué, Umtiti, Mathieu, Alba - Mascherano, Rakitić, Denis, Arda, Rafinha, Gomes - Messi, Neymar, Suárez, Alcácer

Várható kezdő: Cillessen - Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Mascherano, Rakitić, Gomes - Messi, Suárez, Neymar

Mérkőzés időpontja: 2017. 02. 01. (szerda), 21:00
TV: DIGI Sport 1

süti beállítások módosítása