Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Előzetes: Sevilla - Barcelona

Menekülés a győzelembe?

2016. november 06. - granculé

A hétközi manchesteri BL-kudarc után máris itt az alkalom a javításra, azonban a spanyol bajnokság 11. fordulója cseppet sem ígérkezik könnyűnek. Az ellenfél a zsinórban háromszoros Európa Liga-győztes, valamint hazai pályán az idei szezonban a ligában és a BL-ben is 100%-os Sevilla, a helyszín…

Tovább

Játékosradar: „Ha ott akarnék játszani, nem távoztam volna.”

Szűkül a lista a jobbhátvéd pozícióra: Héctor Bellerín eloszlatta a pletykákat, miszerint a fiatal spanyol nem vágyik el az Arsenaltól.

Tovább

Luis Enrique: „A Sevilla otthon szinte verhetetlen.”

Luis Enrique sajtótájékoztatót tartott a Sevilla elleni meccs előtt, melyen beszélt Sampaoli Sevillájáról, Busquets rossz formájáról, idei tervekről és az Aranylabdáról is.

Tovább

Messi, Suárez, Neymar és Iniesta is esélyes a FIFA új díjára!

Új korszak kezdődik az Aranylabda-díj történetében, a France Football ugyanis megszakította együttműködését a FIFÁ-val, Gianni Infantino így saját díjat alapított 'FIFA The Best' néven. A 23 nevezett között négy Barça-játékos is megtalálható.

Tovább

Serge Aurier a Barçában?

Egybehangzó francia sajtóorgánumok szerint Serge Aurier ügynöke a napokban Barcelonába utazott, hogy a klub vezetőségével tárgyaljon az ügyfele ügyében. Részletek a cikkben!

Tovább

Luis Enrique: „40 remek percet játszott a csapat.”

A mester szerint tegnap a második félidőben a szokottnál több hibát vétett a csapat, ami megbosszulta önmagát. Bővebben a cikkben!

Tovább

Értékelő: Manchester City 3-1 Barcelona

Az idei BL negyedik játéknapján a Manchester City fogadta a Barcelonát. Rengeteg hiba és kihagyott helyzetek sokasága vendég oldalon, így fordulatos meccsen végül alulmaradt a Barça Guardiola csapata ellen. A játékosok értékelése a tovább után.

Tovább

Előzetes: Manchester City - Barcelona

A csoportgyőzelem a tét

Újra összecsap a Barcelona és a Manchester City, ezúttal a helyszín Anglia. A „polgároknak” szinte kötelező a győzelem, míg a Barçának a döntetlen is elég és egy vereséggel sem kerülne különösebb veszélybe a továbbjutás. Ismerve a Barcelona hozzáállását, nem fogják félvállról venni a találkozót és…

Tovább

Denis Suárez: „Messi egy páratlan képességű játékos, a világ legjobbja.”

Interjú a Barça 6-osával

Az angol The Guardian exkluzív interjút készített a nyáron visszatérő Denis Suárezzel. A fiatal középpályás beszélt többek között Messiről, a Barça stílusáról, a Manchesterben töltött éveinek nehézségeiről és Guardiola City-jéről is.

Tovább

Luis Enrique: „Remek lehetőség lesz, hogy bebiztosítsuk a továbbjutást.”

A Manchester City elleni BL-csoportmeccs előtt Rakitić után Luis Enrique is megtartotta a szokásos sajtótájékoztatót. Volt szó a sérülésekről, Guardioláról, Agüeróról, illetve Arda állapotáról, és természetesen az angolok elleni találkozóról is. A teljes sajtótájékoztató a cikkben!

Tovább
süti beállítások módosítása