Magyarország első számú FC Barcelona szurkolói oldala

Újabb fejezet a katalán spanyol viszályban

2016. május 21. - fehertamas

A május 22-én, azaz e hét vasárnapján megrendezendő Spanyol Király-kupa döntőjéről kitiltották az Esteladakat, ismertebb nevén a katalán zászlókat – jelentette be szerdán a spanyol kormány madridi közösségi képviselője.

Tovább

Rakitić: "A szívembe zártam a Sevillát, de nyerni akarok vasárnap!"

Ivan Rakitić is sajtótájékoztatót tartott a vasárnapi Spanyol Kupa döntő előtt, beszélt a szezonról, a BL-ről, a szurkolókról és a döntőről.

Tovább

Alves folytatja a Barçánál

A jobbhátvéd legalább még egy évig marad

A sok pletyka ellenére eldőlni látszik, hogy a brazil jobb bekk a következő szezonban is a csapatnál marad. A több helyről érkező érdeklődés ellenére Alves a katalánoknál képzeli el a jövőjét a SPORT szerint. 

Tovább

Mauricio Lemos: Fiatal uruguayi védő érkezhet

Teljesen új név merült fel a következő idény védelmének megerősítésére. Mauricio Lemos, az uruguayi középhátvéd jelenleg a Las Palmas játékosa. A 20 esztendős játékos még csak 10 meccset játszott az élvonalban, de már most több klub - köztük a Barça - érdeklődését felkeltette. 

Tovább

Nike: 100 milliós szerződés a láthatáron?

Klubhoz közeli források jelentették, hogy a Barça hosszas tárgyalássorozat után végül megegyezett a Nike-val egy új egyezményről, amit a következő hetekben jelenthetnek be. 

Tovább

Hol játszik jövőre Halilovic?

Visszatér a Barcához, marad a Sportingban vagy esetleg máshova vezet az útja?

A fiatal horvát középpályás jövője egyelőre kérdéses. Bár a Barcelona többször is hangoztatta, hogy számolna vele hosszú távon, hisz nagy reménységnek tartja, nem biztos, hogy a következő szezonban még kaphatna lehetőséget a felnőtteknél. Alen viszont már nagyon szeretné végre a katalán óriásnál…

Tovább

Piqué: "Nyolc idény alatt hat bajnoki cím brutális teljesítmény"

A Spanyol Kupa döntője előtt sajtótájékoztatót tartott Gerard Piqué. A témái a madridi média, a Barça sikerérája, a bajnoki szezon és természetesen a Sevilla elleni meccs voltak.

Tovább

Vélemény: A csapat, aminek kétszer kellett megnyernie a La Ligát egy idény alatt

Miért különösen értékes ez a bajnoki cím?

Szombaton a Barcelona begyűjtötte történelmének 24. spanyol bajnoki címét. Az elmúlt 8 évben volt legfelül a végső pontszámlálásnál a katalán óriás, a mostani La Liga kupa mégis valami más okból különösen értékes. Fehér Tamás szubjektív írása a bajnoki versenyfutásról.

Tovább

Luis Enrique a legjobb győzelmi százalékkal rendelkező a ligában a Barca edzői közül

Lucho két szezon alatt két ligát nyert és ő nyerte meg a legnagyobb arányban meccseit felülmúlva minden korábbi edzőt

A Barca bezsebelte második bajnoki címét is Luis Enrique edzősége alatt, az ünneplések közben pedig egy igen érdekes statisztikára hívta fel a figyelmet a napokban a SPORT.es. Lucho bajnoki versenyfutásai alatt a meccsek 77 százalékát tudta megnyerni csapatával, mely a legmagasabb a katalán óriás…

Tovább

Előzetes: Előre a kupáért! - FC Barcelona - Sevilla FC - Spanyol Királykupa döntő

A szezon utolsó meccse a Barcelona számára a Spanyol Kupa döntője lesz a Sevilla ellen. A Barcelona az Unai Emery irányította Sevillával fog szembenézni majd a trófeáért. Az idei döntő helyszínéül a Vicente Calderón szolgál majd Madridban, ott csap majd össze a két csapat. 

Tovább
süti beállítások módosítása